Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri vrste muškaraca s kojima ne želite biti u vezi

muskarac3567

Uvijek imajte na umu da je bolje da ste sami, nego u vezi s pogrešnim momkom…

1. Vječiti dječarac

Ovo je momak koji ima određen broj godina, i nedvojbeno utvrđeno od svakoga s dva zdrava oka u glavi, tipičan sindrom Petra Pana. On je super spontan i zabavan i djetinje iskren. S njim ćete se provoditi toliko urnebesno da ćete potpuno zaboraviti na činjenice da svakodnevno spava do podne, nema posao, vozačku dozvolu niti zdravstveno osiguranje. Ako već niste u stanju probušiti njegov zabavni balon, onda barem izađite iz njega.

2. Mlakonja

Ovaj je momak super drag. Uvijek vas pažljivo sluša, pristojan je, vaša ga mama obožava, a čak vam se svako malo sjeti donijeti cvijeće bez nekog posebnog razloga. Ali, s njim jednostavno nema ni strasti ni uzbuđenja jer je dosadnjikav i predvidiv kao i svaki seks s njim. Koji je naravno misionarski i nikakav drugačiji.

3. Tipični zavodnik

On je momak koji vas je u stanju uvesti na svaku zabavu, koji vas besramno grli i ljubi kad god mu se to prohtije, koji vam ne pošalje poruku dva mjeseca, a onda se javi kao da ste se upravo jučer vidjeli, naravno, u želji da se ponovno vidite. On je uobraženi, prenapuhani kreten koji uprkos tome uspijeva biti karizmatičan i šarmantan. Na prvu vam vjerovatno djeluje super zanimljiv, ali nakon jako kratkog vremena ćete shvatiti da to nije momak kojeg želite u svom životu..