Život i zdravlje

Tri znaka da ste ušli u lošu ljubavnu vezu

18/07/2015

Na početku veze teško je znati u šta će se veza pretvoriti, pa idemo onim pristupom “očekuj najgore, nadaj se najboljem”.

Ipak, postoje neke stvari koje možemo primijetiti jako brzo, a jednom kada ih očimo, one su znak da je možda bolje izaći iz veze:

Neiskrenost

Nikad nisi sigurna je li muškarac s kojim se nalaziš potpuno iskren prema tebi? Može biti da je riječ o paranoji, ali ako imaš osjećaj da je tako, najčešće ga imaš jer stvarno je tako. Neiskrenost je temelj za groznu vezu, a ako ju uočiš odmah na početku, bježi dok možeš.

Ljubomora

Malo ljubomore uvijek dobro dođe, ali ako je ona izražena na početku veze i imaš posla s muškarcem koji je nesiguran u sebe, bolje je da razmisliš dva puta. Muškarac koji ima problema s povjerenjem nije dobar za vezu, jer će sve svoje nesigurnosti svaliti na tebe.

Sklonost svađi

Male, slatke svađe su simpatične, ali postoji razlika između onih simpatičnih svađa koje vas uzbuđuju i onih koje jednostavno nisu normalne. Muškarac koji od svega napravi svađu je grozan za vezu jer je očito ovisnik o drami.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.