Život i zdravlje

Trudnu vjerenicu ostavio putem poruke, ali ona nije odustala

10/07/2015

Između Lauraine Dineen (31) i njenog vjerenika Jamesa (33) stvari nisu mogle da budu bolje. Barem je tako njoj izgledalo.

Par se zabavljao već duže vrijeme, a čak tri godine su pokušavali da dobiju dijete. Ipak, postupak vještačke oplodnje se isplatio i Lauraine je napokon uspjela da zatrudni.

Pripreme za vjenčanje su uveliko trajale i ona je bila u 8. sedmici trudnoće kada je trebalo da izgovori sudbonosno “da”. Sve je bilo spremno, crkva, prijem, fotograf, kola, pa čak i rezervacija za medeni mjesec.

2A54964B00000578-3153183-Lauraine_now_31_was_eight_weeks_pregnant_and_showing_the_first_s-a-8_1436353158950

Sretna porodica

James je umesto obične momačke večeri isplanirao trodnevno zabavljanje sa njegovih 30 drugara. Lauraine nije bila ni malo zabrinuta, čak naprotiv, bilo joj je istinski drago što će se zabaviti sa svojim prijateljima. On joj se uredno javljao dok je bio sa njima, Lorejn je uglavnom čula muziku u pozadini i sretan glas svog budućeg muža, što joj je bilo dovoljno da bude zadovoljna.

Kada se vratio, James ju je izljubio već na vratima, prosto nije mogao da skloni ruke sa nje, napravio joj je njenu omiljenu večeru i to veče su vodili ljubav.

Sutradan se sve promijenilo. Dok je bila na pauzi na poslu, stigla joj je poruka od Jamesa. Napisao joj je kako smatra da njihova veza ne funkcioniše, da ne treba da budu zajedno i da će biti kod svoje mame.

Lauraine to nije mogla da prihvati i uporno je tražila razlog raskida koji on nije želio da joj da. Otišla je na njegov Facebook profil i otkrila da se dopisivao sa nekom djevojkom. Ispostavilo se da je sa njom proveo one dane kada je bio na momačkom vikendu. Lauraine joj je poslala poruku u kojoj je rekla da on ima vjerenicu i da je trudna. Ubrzo potom ju je James zvao, bijesan što je otkrila ljubavnici njegovu tajnu.

james lauren

Lauraine i James danas

Prošlo je tri mjeseca kako se nisu čuli, ali je ona odlučila da ga pozove kako bi se dogovorili o obavezama što se tiče djeteta. Jedno nalaženje, pa drugo, njihova viđanja su se na kraju pretvorila u sastanke, a nedugo potom su ponovo počeli da se zabavljaju.

Prije nego što će se poroditi, James iLauraine su i zvanično bili zajedno, iako su se mnogi njeni prijatelji i porodica bunili. Par se vjenčao, a kasnije su dobili još jedno dijete.

Lauraine je ubijeđena da je James onaj pravi i pored svega što se izdešavalo tvrdi da nikada nisu bili sretniji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.