Život i zdravlje

Kevin Howard

Tužio ženinog ljubavnika jer im je razorio brak i obogatio se

04/10/2019

Ponašanje njegove supruge mu je bilo izrazito čudno i zbog toga je unajmio privatnog detektiva koji je potvrdio njegove sumnje o bračnoj nevjeri

Muškarac iz Sjeverne Karoline bio je toliko potresen svojim razvodom da je zbog njega tužio ljubavnika svoje žene za kojeg tvrdi da je kriv za kraj njihovog braka.
Ova tužba rezultirala je pobjedničkom presudom u visokom iznosu od 750.000 dolara.

Kevin Howard je ljubavnika svoje bivše supruge tužio zbog otuđenja naklonosti, a budući da u nekim od američkih saveznih država na to ima potpuno pravo, dobio je parnicu, potvđuju sudski dokumenti.

Otuđenje naklonosti, poznatije kao američki zakon o razaranju braka, dozvoljava jednom bračnom partneru da tuži osobu zbog namjernog ometanja bračne veze, tvrdi CNN.

Howardu je ponašanje njegove supruge bilo izrazito čudno i zbog toga je unajmio privatnog detektiva koji je potvrdio njegove sumnje o bračnoj nevjeri. Kaže kako je ljubavnika svoje bivše supruge tužio kako bi ukazao na svetost braka.

– Tužio sam jer mislim kako je važno da ljudi razumiju svetost braka koja je izrazito važna u sadašnjim vremena – rekao je za WITN novopečeni bogataš slomljenog srca.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.