Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trka za najmlađe

U Banjoj Luci održan četvrti Tropic Bambini maraton

Tropic Bambini maraton

Stazu od 650 metara istrčalo je oko 600 mališana uzrasta od dvije do sedam godina, u dvije starosne kategorije, u pratnji roditelja i vaspitača – trenera

Juče je u Banjoj Luci održana trka za najmlađe uzraste – Tropic Bambini maraton, u sklopu manifestacije „Vivia Run and More Weekend“ festival, u parku Bana Milosavljevića.

Stazu od 650 metara istrčalo je oko 600 mališana uzrasta od dvije do sedam godina, u dvije starosne kategorije, u pratnji roditelja i vaspitača – trenera.

„Nakon godinu dana pauze, ulice Banjaluke ponovo su bile ispunjene dječijim osmijesima, sportskim druženjem i zabavom, na najposjećenijoj manifestaciji ovog tipa. Drago nam je da smo i ove godine, kao naslovni sponzor, bili dio jedne lijepe sportske priče koja iz godine u godinu doprinosi popularizaciji sporta i rekreativnog trčanja među našim najmlađim sugrađanima,“ saopštila je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

S obzirom na to da trka nije bila takmičarskog karaktera, prolaskom kroz cilj svi učesnici dobili su medalju i osvježenje.

Druženje se nastavilo uz zabavno – animatorski program i nastup plesnog kluba „Blok“.