Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Beogradu otvorena prva škola oralnog seksa u regiji

skola-oralnog-seksa

Vijest da je u Beogradu počela s radom prva škola oralnog seksa u Srbiji najprije se širila prijestolnicom diskretno, od usta do usta. A kad je informaciju o tome objavio site nadlanu.com te su je odmah prenijeli brojni mediji, novinari su se dali u potragu za detaljima vezanim za nastavni kadar, polaznice i, prije svega, gradivo koje se uči u toj školi.

– I sama sam iznenađena interesom, svi termini do 31. novembra su popunjeni – kaže za Jutarnji list Niki Prestige (36), žena koja je osnovala školu oralnog seksa.

Do Niki nije bilo lako doći. Njen je uvjet bio da nema slikanja i direktnog razgovora, ali nas je nizom detalja uvjerila da je riječ o autentičnoj osobi, baš onoj koju smo tako grozničavo tražili.

– Shvatite, meni nikakav publicitet nije potreban, sve ovo radim iz ljubavi. Ne treba mi ni novac jer je moj suprug uspješan srpski biznismen i ima dvije tvornice koje odlično posluju. Iznenadio me kad je saznao za moju ideju o otvaranju ove škole i iskreno se oduševio – dodaje madam Prestige kojoj je to očito umjetničko ime.

Niki Prestige izgleda sjajno i niko joj ne bi dao više od 28 godina, iako ima 36. Studirala je psihologiju, a u mladosti se bavila manekenstvom, bila je uspješan model i sedam-osam godina radila za jednu od najvećih agencija u Milanu.

– Prije Milana, kao 22-godišnja djevojka, otišla sam u Istanbul gdje sam jedno vrijeme živjela. Tamo sam shvatila koliko se naše žene razlikuju od Turkinja koje čine sve da zadovolje muškarca. Od Turkinja sam naučila mnoge tajne oralnog seksa, a kasnije sam svoje znanje usavršila boraveći u Milanu, svjetskoj prijestolnici mode – objašnjava žena koja časove drži u unajmljenom stanu u centru Beograda.

Na početku, ljetos, držala je časove prijateljicama, i to grupne. Obično bi imala tri “studentice”, ali posljednjih dana, kako je škola došla na glas i interes porastao, Niki radi individualno sa svakom polaznicom. Nastava traje tri vikenda, a ostali dani u sedmici rezervirani su za ponavljanje gradiva i ispravljanje grešaka.

– Moje učenice su sve odreda djevojke ili žene iz dobrostojećih porodica. Nisu to klinke, naprotiv. Najmlađa učenica imala je 24 godine, a sad imam jednu od 67. Riječ je o penzionisanoj profesorici geografije u srednjoj školi. Njen entuzijazam me oduševljava. Sve su one spremne naučiti tajne oralnog seksa jer je to vrhunska vještina o kojoj se kod nas jako malo zna – ističe Niki Prestige.

– Predznanje nije nužno. Svako može doći bez ikakvog iskustva jer sve što treba, naučit će ovdje – dodaje osnivačica neobične škole.

U potragu za oralnim seksom u Beogradu, tačnije za školom za to, krenuo sam temeljito pa sam zamolio brojne kolege novinare da mi jave čim nešto doznaju. Obećao sam im pivo za informaciju i jednoga ću morati častiti jer mi je omogućio kontakt s polaznicom škole. I ona je odlučno odbila fotografiranje, ali smo razgovarali i stekao sam dojam da je riječ o autentičnoj osobi. Kaže da se zove Sanja, ali je pitanje je li joj to pravo ime, ima oko 45 godina, plavu kosu i vrlo je zgodna.

Kad smo se susreli, rekao sam joj prvo što mi je palo na pamet u tom trenutku: Danas je 13. oktobar, Svjetski dan bez grudnjaka. Znate li za to, imate li ga na sebi?

– Naravno da ga nosim. Kada bih ga skinula, moj muž bi pomislio da sam se prokurvala – kategorična je Sanja koja ne samo da je udana, nego ima i sina studenta.

Pitam je da mi opiše kako izgledaju časovi u školi oralnog seksa.

– Ma, to je više druženje, nego prava nastava. Smijemo se, zabavljamo, onda popijemo kafu i popušimo…

Naivno pitam šta popuše.

– Dildo, naravno. Svaka ima svoj, iako i Niki ima lijepu kolekciju. Ona objasni kako treba rukovati tom muškom spravicom tako da nama ženama bude lijepo. Jer, muškarci su glupi, oni zatvore oči i dožive orgazam, ali istinsko zadovoljstvo oralnog seksa pripada ženi. Kad mi naučimo uživati u tome, to se ne može mjeriti s muškarcima. Nama je sto puta ljepše dok pušimo, nego njima, a oni toga nisu niti svjesni.

Budući da sam shvatio da je Sanja krajnje otvorena i raspoložena za razgovor, direktno sam je pitao da mi objasni što je novo naučila u školi koju drži Niki Prestige.

– Prije svega, to je potpuno podčinjavanje muškarcu, orijentalni stil seksa koji je Niki donijela iz Istanbula gdje je živjela. Moj je muž oduševljen, ne može dočekati da odemo u krevet. Davno sam gledala film ‘Duboko grlo’ i kako puši Linda Lovelace, ali to je iz ove moje sadašnje perspektive najobičnija akrobatika. Ja sam već poslije četiri časa postala prava umjetnica. Ostala su mi još dva časa i baš me zanima što ću do kraja naučiti. Ovo je sjajno iskustvo: nešto što mi je cijeli život bilo odvratno i radila sam to samo da bih ugodila muškarcu, odjednom je postalo najljepša moguća stvar u kojoj uživam.

Objasnio sam Sanji da mi je, osim njene priče, bitna i autentičnost te da nikako ne znam kako ću pronaći dokaz da je zaista riječ o stvarnim osobama pa bi mi zato fotografija bila najjači argument.

– Muž bi poludio kada bi vidio moju fotografiju u novinama. Niki također ne pada na pamet da se slika, ali mogu vam pomoći. Postoji Facebook stranica škole oralnog seksa, www.facebook.com/nikiprestige, i tamo ima slika koje će vas svakako zadovoljiti. I ja sam se s Niki dogovorila preko te Facebook stranice, što znači da sve ovo što radimo nije baš ni tako tajnovito, jedino ne želimo prevelik publicitet. Da, ne valja kad je prevelik…