Horoskop

U narednoj godini za ova tri znaka će ići sve od ruke

sreca

Ova tri znaka treba da novu godinu dočekaju sa posebnim veseljem, jer će im baš sve ići od ruke

Svi priželjkujemo i sebi i svojim voljenima mnogo lijepih stvari u nastupajućoj godini, a astrolozi kažu da ova tri znaka treba da je dočekaju sa posebnim veseljem, jer će im baš sve ići od ruke.

Lav

Lavovi iza sebe ostavljaju prilično tešku godinu. Šta god da su probali i gdje god da su krenuli, nekako im je sve išlo traljavo i prije neuspješno nego uspješno. Ali zato dolazi 2019, koja će im sve nadoknaditi. Već u prvom tromjesečju cvjetaće na ljubavnom planu i sva je prilika da će februar biti mesec kada će naletjeti na pravu osobu za sebe. Ništa gore neće biti ni na poslu. Trudili su se u ovoj godini, ali rezultata nije bilo. Nema razloga za sekiraciju, jer će sve to naplatiti nastupajućoj godini, i to sa velikim kamatama. Sve u svemu, ovo će biti godina Lava.

Ovan

Ovnovi su ovu godinu proveli u uglavnom depresivnom stanju, čak i kada nije bilo objektivnih razloga za to. Zato će u 2019. pred sobom imati važan zadatak – da shvate da su samo oni ti koji mogu da utiču na svoje duševno stanje. Ako se potrude i savladaju tu lekciju, u narednoj godini će biti nezaustavljivi!

Strijelac

I Strijelčevima se u narednoj godini smiješi nova veza u kojoj će biti zaljubljeni kao nikada do sada. Samo treba da paze da se ne prevare i ni slučajno ne odgovaraju na pozive i poruke bivših partnera. Iz toga neće izaći ništa dobro, a upropastiće vezu u kojoj sve ide kao po loju. Dakle, Strijelčevi, u novoj godini samo gledajte naprijed, nikako unazad, i biće sve u savršenom redu!