nema prevare

U ovim znakovima horoskopa rađaju se najvjerniji muškarci

ljubav romantika

Njima prevara nikada ne pada na pamet

I dok postoji velik broj muškaraca koji ne mogu odoljeti iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima zodijaka to ne predstavlja problem. Oni u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, stoga im drugi ljudi ne predstavljaju nešto što im je potrebno.

Ovo su tri najvjernija horoskopska znaka.

Ovan

Kada traže partnericu, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnoj razini. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju zauzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima jer svoje partnerice nose kao kap vode na dlanu.

Jarac

Jarčevima je vjernost najvažniji segment veze. Ako osjete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispitaju vole li svoju partnericu istinski jer se, po njihovom mišljenju, to ne smije događati. Vrlo rijetko se događa da Jarac prevari svoju partnericu; oni će radije prekinuti vezu nego u tajnosti živjeti poligamno.

Bik

Bikovi su jako ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svoju idealnu partnericu, učinit će sve da je zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, stoga na nju i ne pomišljaju. Također, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri pa će i njih braniti od “pogleda sa strane”.