Život i zdravlje

etični bordel

U Sloveniji se otvara javna kuća o kojoj svi pričaju: “Pola sata je 60 eura”

16/01/2020

Istraživanje tržišta pokazalo je da klijenti postoje

U Sežani, malom slovenskom mjestu nedaleko granice s Hrvatskom, otvara se javna kuća Doll House. Plastične djevojke iznajmljivat će se klijentima, a uskoro će im se pridružiti i plastični dečko.

Istraživanje tržišta pokazalo je da klijenti postoje.

“Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom”, rekla je za Primorske novice Sandra Negro koja Doll House otvara sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežič.

Zasad imaju dvije lutke.

“To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela”, opisuje Sandra Negro dodajući da je jedna kovrčava crnokosa, a druga je plavuša s dugom kosom.

Kupci će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom, ali iz higijenskih razloga morat će koristiti kondom i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili.

“Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje upotrebe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje”, pojasnila je vlasnica.

Bordel s lutkama ne treba posebna odobrenja niti će se uzimati podaci klijenata jer oni tamo neće provesti noć.

Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, sat vremena njihovo će društvo koštati 80 eura a dva sata 120 eura. Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. Za lutke ne postoji sud i krivični zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad, niti postoji rizik od prijenosa bolesti.

Bit će to prvi etični bordel u Sloveniji, piše Index.hr.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.