Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Učiteljica spavala sa šest učenika, s dvojicom imala seks utroje

Heathe

Majka dvoje djece i bivša odgajateljica u vrtiću osuđena je na 10 godina zatvora zbog seksa s barem šestoricom srednjoškolaca, od čega je s dvojicom imala seks utroje.

Heather Lee Robertson (39) prošle sedmice prihvatila je nagodbu, a osim zatvorske kazne, doživotno e se nalaziti na popisu seksualnih prijestupnika te će izgubiti učiteljsku licencu, piše Daily Mail.

Robertson je radila u srednjoj školi u teksaškom gradiću Lufkinu, gdje je između decembra 2016. i februara 2017. zavela šestoricu tinejdžera te s njima stupila u spolne odnose.

Prema pisanju Lufkin Daily Newsa, Roberston se seksala s dvojicom učenika u isto vrijeme, a jedan od njih priznao je kako je sve krenulo od bezazlenih poruka na Snapchatu, a završilo u krevetu. Dotični učenik pozvao je i prijatelja, a nakon što im je Robertson izvela striptiz, odvela ih je u krevet.

Robertson se na kraju sve priznala, no dodala je kako nikog nije prisiljavala na odnose, kao ni tjerala na nošenje kondoma. Da se nije nagodila, odnosno da je proglašena krivom po svim tačkama optužnice, mogla je dobiti zatvorsku kaznu od 240 godina.