SAD

Udario policajca u glavu pa požalio čim je ovaj pustio psa na njega (VIDEO)

pas

Kad je stigla policija, počeo je snimati

Policija u američkoj saveznoj državi New York snimljena je kako privodi osumnjičenog uz pomoć psa nakon što je muškarac udario policajca u lice.

Randy Martinez, 23-godišnjak koji živi u Newburghu, kaže kako je s prijateljem izlazio iz kuće kad je muškarac identificiran kao 31-godišnji Tony Mann zalutao u njegov prilaz i prijetio mu nožem, prenosi Fox News.

“Spustio sam prozor da mu kažem kako ne može biti na mojem imanju, a on je izvadio nož”, izjavio je Randy za Times Herald-Record. Kaže kako se preplašio i nazvao policiju s obzirom na to da su njegovi bližnji bili u kući. Kad je stigla policija, počeo je snimati.

U snimci koja je postala viralna na Facebooku vidi se kako policajac pokušava razgovarati s muškarcem dok on čini čudne pokrete prije nego što udari policajca Romana Scaundronija u glavu. Nekoliko trenutaka kasnije Scaundroni je otvorio vrata policijskog vozila i iz njega pustio svog partnera Leeja, koji je odmah zgrabio osumnjičenika i ugrizao ga za ruku.

Snimka je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. I dok mnogi kažu kako je muškarac dobio što je zaslužio, neki su prozvali policiju jer misle da je reakcija bila prebrutalna.

Osumnjičenika za kojega neki misle kako je bio pod uticajem droge čekaju optužnice za zlostavljanje, napad, odupiranje hapšenju…