Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Arkansas

Umro lovac, napao ga je jelen kojeg je upucao

jelen

Lovci često znaju nastradati kada se približe životinji za koju smatraju da je mrtva

Nesvakidašnji slučaj koji se dogodio za vrijeme lovačkih igara u Arkansasu je završio kobno, no ovaj put za čovjeka. Alexander je bio u lovu na jelene i jednoga je upucao.

Keith Stephens iz komisije smatra da je ovo prilično bizaran slučaj i vjeruje da je Alexander jednog jelena upucao, no ne i smrtno ranio, te da lovci često znaju nastradati kada se približe životinji za koju smatraju da je mrtva.

Vjeruje da je i u ovom slučaju bila takva situacija te da je lovac došao do povrijeđenog jelena koji ga je probio rogovima kada mu je prišao blizu kako bi vidio svoj trofej. Alexander je imao ubodne rane, no uspio se javiti nećaku, koji je odmah pozvao hitnu pomoć.

No dok su oni stigli, lovac je preminuo. Stephens smatra da je umro od ubodnih rana ili srčanog udara, ali obdukcije neće biti. Ovim se bavi već 20 godina i ovo mu je najčudniji slučaj koji je imao. Ranjenog jelena nisu uspjeli pronaći.

Stephens je također izjavio i da su imali sličan slučaj prije četiri godine, kada se lovac također bio približio jelenu za kojeg je mislio da ga je ubio te ga je jelen napao i zabio mu rogove u tijelo. No taj lovac je imao sreće i preživio je.