Život i zdravlje

Uputstvo za pisanje poruka koje će ga oboriti s nogu

15/02/2017

Ako pokušavate da osvojite muškarca ili pokušavate da začinite stvari u vezi ili braku rješenje je jednostavno i pomalo ne očekivano – PORUKA. Tako je bar ako je vjerovati Michaelu Fioreu, ekspertu za veze, koji je osmislio program koji garantuje uspjeh.

Jedna poruka učiniće da mu se stalno motate po glavi i da jedva čeka da vas vidi, a osmijeh će mu ostati čitavog dana na licu.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali vjerujte nam da nije uopšte. Ovaj trik je bio uspješan za više stotina žena i njihove partnere, pa nema razloga za sumnjanje u uspjeh, zar ne?

C&A pravilo

C i A je skraćenica za radoznalost i pažnju (curiosity and attention). Ove dvije stvari su neophodne kada krenete u pohod na muškarca.

Ne pravite grešku uobičajenu za većinu žena, ne budite agresivna i nestrpljiva. Glavno pravilo ovog programa je biti strpljiv, smiren i zavodljiv. Poruka treba da mu skrene pažnju sa svega što radi i neprestano misli na vas.

Poruka kojom se započinje: “Ne mogu da prestanem da mislim na tebe” ili “Ti si mi stalno u mislima”

Ovo će ga sigurno zaintrigirati, a nastavak komunikacije bi trebalo ubrzo da uslijedi. Michael pretpostavlja i da bi odgovor trebao da glasi nešto slično ovome: “O čemu tačno razmišljaš?”

U daljoj konverzaciji slobodno nahranite njegov ego. Muškarci vole da čuju koliko su poželjni, budite zavodljive i razbudi mu maštu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.