turističke agencije

Uskoro počinju padati cijene aranžmana: Na more za manje od 200 KM

grcka

Od sredine augusta, cijene kreću da padaju, ali sezona zvanično traje sve do oktobra

Vansezonski aranžmani inače su znatno povoljniji, ali uz rizik s mjerama koje bi mogle da važe u septembru, ove godine bi mogli da se ispostave kao višestruka ušteda.

Od sredine augusta, cijene kreću da padaju, ali sezona zvanično traje sve do oktobra. Posljednje smjene domaćih turističkih agencija kreću krajem septembra i u tim terminima su aranžmani višestruko jeftiniji nego u centralnom dijelu sezone, pa vas deset dana na moru može izaći manje od 100 eura (oko 200 KM), sa sve prevozom. Naravno, sve zavisi gdje želite da putujete i kako, piše Nova.rs.

Na Lefkadu za 79 uera

Preko Viva travela iz Srbije u septembru autobusom možete za 79 eura u Pragu ili na Lefkadu (pet noćenja), u Čanj (devet noćenja) za 89 eura po osobi, u Kušadasi za 186 eura (10 noćenja plus doručak). Viva ima i prilično povoljne ponude za Grčku avionom ako ste fleksibilni s datumima – u septembru je 275 eura za 11 dana na Skijatosu.

Aranžman za 10 noći u Stavrosu koji je preko agencije Sabra koštao 325 eura po osobi, u posljednjem septembarskom terminu spušta se na 120. Što se tiče Turske, u Kušadasi se od početka septembra može ići za 180 eura (uračunat autobuski prevoz, hotelski smještaj s doručkom, 10 noćenja).

Sole Azur Srbija još nije izbacio svoju „last minute“ ponudu za taj period, ali po regularnom cjenovniku za Polihrono, aranžmani u septembru (10 noćenja, autobuski prevoz) idu od 79 eura, za Lefkadu od 89 eura, za Limenariju od 99 eura…).

Bugarska 10 noćenja za 95 eura

Belvi u septembru na Tasos vodi za 79 eura po osobi (10 noćenja, uključen apartmanski smještaj, bus i trajekt), a na Olympic Beach za 89. Plana tours će aranžman za Vrasna Paraliju, koji je u sezoni 419 eura, u septembru spustiti na 99 eura (10 noćenja, autobuski prevoz), a ako ste za Bugarsku, najpovoljniji je Nesebar u septembru za 95 eura po osobi.