Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neobičan slučaj

Usred porođaja mlada žena tražila da joj urade test na djevičanstvo

Trudnicki trbuh444

“Nije moguće da sam trudna”, govorila je

Ponekad je teško pomiriti se s onim što nam život donosi – jedino bismo tako mogli opisati slučaj mlade žene koja je, došavši u bolnicu na pregled zbog bolova u trbuhu, odbila vjerovati da je trudna.

Kada joj je ginekolog saopćio vijest, inače pretila 20-godišnjakinja je tvrdila kako je to nemoguće.

“Nije moguće da sam trudna”, govorila je.

“Ono što nas je dodatno razbjesnilo bila je njena želja da obavimo test djevičanstva kako bi nam dokazala da je ona u pravu, a mi nismo”, ispričalo je medicinsko osoblje za Kidspot.

Prema njihovim tvrdnjama, žena nije popuštala i sve je vrijeme govorila da nije mogla ostati trudna jer “ne voli muškarce, nikada nije imala dečka, a još manje spolni odnos”.

Njen ju je ljekar tada upitao je li se to moglo dogoditi tokom nekog pijanstva pa da se zbog toga ne sjeća, na što je ona odgovorila da je “alergična na alkohol”.

Ljekari su tada došli do zaključka da je zbog svoje fizionomije potisnula činjenicu da u njenoj utrobi zadnjih devet mjeseci raste dijete.

“Ovo nije prvi put da nam se dogodilo ovako nešto. Žena je živjela sama, imala je nepravilne cikluse, a zbog viška kilograma, niko ni od prijatelja nije primijetio.”

“Carskim je rezom na kraju rodila zdravog dječaka, no u nevjerici da se to uopće dogodilo predala je dijete svojim roditeljima da se brinu o njemu.”

“Nije prvi put da imamo majku koja je shvatila da je trudna neposredno prije porođaja”, kažu liječnici.