Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Imala je 24 kilograma i jela samo 100 kalorija dnevno (VIDEO)

21/11/2017

Stephanie je kao mala bila punija, zbog čega je trpela svakodnevna zadirkivanja u školi.

Tada je čvrsto odlučila da želi da bude mršava, bez obzira na to kako će do tog cilja doći. Nažalost, izabrala je da se odrekne od hrane, a sve što bi morala da pojede požurila bi da ispovraća. Njena borba sa anoreksijom počela je sa samo 13 godina.

– Mogu da preživim na 100 kalorija dnevno, a znam da vježbam i po 10 sati – rekla je Stephanie u emisiji “Doktori”, gde ju je očajna sestra Janete dovela.

Naime, Stephanie kojoj je danas 29 godina, već sa 16 je bila u pravom paklu anoreksije.

– Dosad sam uspjela da preživim, ali nikada nisam živjela. Moj poremećaj u ishrani mi je jedina veza koju imam – otvorila se nesretna devojka, koja je nekoliko puta bezuspješno bila na liječenju.

U najgoroj fazi imala je svega 24 kilograma i izgledala je poput živog leša. Neizbježno sa anoreksijom Stephanie boluje i od depresije, no ipak dodaje da negdje duboko u sebi ima tračak nade da će oporavak nekad biti moguć.

To misli i njena sestra, a one su sve položile u to da će tim specijalista koji učestvuje u ovoj emisiji, u narednih pet mjeseci, moći da naprave neki pomak.

– Nešto se u meni još bori i vjerujte mora da postoji način da se izliječim – kaže Stephanie.

https://www.youtube.com/watch?v=voyvTrlzS_Q

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.