Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

UZNEMIRUJUĆE Snimio operaciju nad sinom oboljelim od raka

29/07/2015

Rak je najcrnja dijagnoza koju možete da čujete kada odete na ljekarski pregled. Jedina gora vijest koju možete da primite je da vaše dijete boluje od ove opake bolesti. Ipak, ovaj otac se nije predavao i odlučio se na veoma neobičan potez.

[quote_box_left] Patrick kaže da mu je ideja bila da svima koji se suočavaju sa ovom bolešću olakša teret i da, na način koji neko može smatrati i interesantnim, pokaže da operacija nije ništa strašno, a da je izliječenje i više nego moguće[/quote_box_left]

Upravo to se nažalost desilo Patricku Guinanu iz Amerike čijem je osmogodišnjem sinu dijagnostifikovan rijedak oblika raka kože. Naime, na mjestu gdje je jdečak povrijedio ruku, njegov otac je uskoro primjetio formiranje kraste koja nikako nije htjela da prođe.

Odveo je sina kod ljekara, ali niko nije bio siguran šta je u pitanju. Tek nakon nekoliko biopsija koje su morali da pogledaju stručnjaci u nekoliko klinika, dijagnoza je bila konačna.

Dječak je odmah operisan, a Patrick je iskoristio priliku da čitavu intervenciju snimi. Dio na kome se vidi splet tkiva, mišića i kapilara ruke mališana okačio je na YouTube kako bi svi mogli da vide kako ruka zapravo funkcioniše.

Komentari su pokazali da je bilo onih koji su mislili da je ovakav potez morbidan i jako neukusan. Patrick kaže da mu je ideja bila da svima koji se suočavaju sa ovom bolešću olakša teret i da, na način koji neko može smatrati i interesantnim, pokaže da operacija nije ništa strašno, a da je izliječenje i više nego moguće. Patrickov sin sad je dobro i potpuno je izliječen.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.