Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vlada odlučila

Vakcinisani će u Crnoj Gori dobiti turistički kupon od 50 eura

vakcinacija crna gora

“Smještaj u hotelu će moći iskoristiti isključivo nosioci kupona. Još jednom apeliramo na sve građane da shvate značaj vakcinisanja i daju svoj doprinos ovom procesu”, poručuju iz Vlade

Vlada Crne Gore će svim svojim građanima starijim od 50 godina koji su primili prvu dozu vakcine tokom jula mjeseca, dodijeliti turistički kupon u iznosu od 50 eura.

“Već od kraja jula nosioci kupona će dobiti sms s porukom u kojoj će biti naznačeno gdje i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti kupon, kao i detalje vezane za rezervaciju hotela”, priopćeno je iz crnogorske vlade.

U opticaju su hoteli Ulcinjske i Budvanske rivijere kao i Institut Simo Milošević, koji će svoje smještajne kapacitete staviti na raspolaganje od kraja avgusta, a korisnici kupona će dobiti uslugu od dva noćenja na bazi polupansiona.

“Smještaj u hotelu će moći iskoristiti isključivo nosioci kupona. Još jednom apeliramo na sve građane da shvate značaj vakcinisanja i daju svoj doprinos ovom procesu”, poručuju iz Vlade.

Inače, u Crnoj Gori je u posljednja 24 sata zabilježeno 28 novooboljelih osoba od koronavirusa, a preminulih nije bilo, priopćeno je iz Instituta za javno zdravlje.