Ova tri horoskopska znaka su “vatre u krevetu”

Seksiepil je ono čime zrače ova tri znaka. Energija koja posjeduju biće dovoljna za “vatru u krevetu”.

Škorpija

Škorpija je definitivno najseksipilniji znak u horoskopu. Ukoliko ste ikad bili u vezi sa Škorpijom, znate da Škorpije imaju neodoljivu moć privlačnosti. Kao da imaju neki ”mojo” pomoću kog flertuju i šarmiraju druge.

Već u sljedećem trenutku potpuno su vas osvojili. Ukoliko bi vas ljudi pitali, šta je to što vaš partner u znaku Škorpije ima, ne bi ste umjeli da im objasnite. Misterija kojom su okruženi je zagonetka za sve. Ukoliko želite da Škorpiju povedete u krevet, obavezno obucite nešto crno, ta boja ih privlači.

Lav

Lav je drugi po redu najseksipilniji horoskopski znak. Nemojte to nikako reći jednom Lavu, jer može da se uznemiri što je drugi. Lavovi su principijalni, toplog srca i optimisti. Oni poznaju sve cool ljude u gradu i uieju da se provedu nikad bolje.

Njihova toplina i harizma kojom odišu, ne ostavlja vas indiferentnim. Lav će učiniti sve da biste se osjećali veoma posebnim.

A za većinu ljudi, pažnja koju dobijaju je veoma seksi stvar. Takođe, oni sve rade bolje od drugih. Problem u vezi sa Lavom je mala stvar poznata kao ”visok nivo održavanja”. Nadamo se da je vaš partner Lav šarmantan i ljubazan, a ne despotski nastrojen tip. Lavovi imaju najljepši osmijeh, i za mnoge je to dovoljno da ih privuče ka sebi.

Ukoliko želite da pridobijtete Lava, laskajte im i poklanjajte im pažnju. Oni padaju na ljude koji su upečatljivi i vole da nose mnogo nakita.

Rak

Većina Rakova ima veoma istančan smisao za humor. Privući će vas njihov mjesečev oblik lica. Rakovi su veoma romatnični i pamtiće dan kad ste se upoznali, dan kad ste se smuvali, dan kad ste pojeli prvi topli sendvič zajedno i tako u nedogled. Njihova ne tako dobra strana su česte promjene raspoloženja.

Ali ukoliko možete to da istrpite, očekuju vas odani kuvar i sluga tokom čitavog vašeg života. Rakovi su uvijek željni seksa, žestokog seksa. Ukoliko želite da se svidite jednom raku pokažite mu dobrotvora u sebi. Ponašajte se bespomoćno i osjetljivo i svidjećete im se.