Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Veliki ženski horoskop: Bik čvrsto na zemlji, Djevica nježna dama

djevojka – laptop

Saznajte sve o ženama, njihovom karakteru i osobinama u velikom horoskopu o damama:

Žena Ovan
Imate odlučan karakter, volite sve ono što je čisto, jasno, precizno. Puni ste samopouzdanjem. Hrabri ste i preduzimljivi. Vaš entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodite sve teškoće. Inicijativni ste i kad se nađete na raskršću dva puta brzo se odlučujete.

Vaš karakter ima veliki uticaj i na ponašanje u ljubavi. Nikako se ne možete svrstati u red žena – ropkinja, žena koje se povinuju željama i zahtjevima muškarca. Suviše ste nezavisni da biste mogli podnijeti da vas neko stavi u kavez. Tražite uzajamno povjerenje, koje će obezbijediti život udvoje bez scena i vječnih sumnji.

Ljubomorni ste i to pokazujete. Zahtjevate jasne odgovore na pitanja. Za vas je idealan muskarac koji ima jak karakter, koji će vam imponovati. Ako otkrijete nevjerstvo, spremni ste da uzvratite na isti način…

Žena Bik
Vi stojite čvrsto na zemlji. Volite sve ono što je postojano i opipljivo. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

Iako je vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i ljenjost. Bježite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško vas je od toga odvratiti. Više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promijenite mišljenje.

Ljubav igra veliku ulogu u vašem životu. Za vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nježnosti i uživanja. Kad upoznate osobu koja vam se sviđa želite na svaki način da privučete pažnju na sebe. Period posmatranja kod vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer vi sve odluke donosite nakon dugog i zrelog razmišljanja.

Žena Blizanac
Dinamičnost je najvažnija crta vašeg karaktera. Beskrajno cijenite slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljavate da vam bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. U poslu umijete da pronađete najbolji način ka uspjehu.

Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Čak i kada zavolite nekoga, plašite se da se za njega previše ne vežete. Zbog bojazni da ne postanete njegov rob, možete ga i napustiti, iako znate da vas voli.

U ljubavi i braku ste vjerni, što tražite i od svog partnera. Svoja osjećanja ne pokazujete javno: štaviše djelujete hladno. Sa partnerom ste sasvim drugačiji. Tu vaša ljubav i strast dolaze do punog izražaja. Od osobe koje volite tražite izlive nježnosti i bujne strasti. Iako, prije svega cijenite razum, u ljubavi sve podređujete osjećanjima.

Žena Rak
Vi ste veoma osjećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od svijeta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osjećanja.

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svijet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da vam nije potrebno društvo prijatelja koji će vas okružiti.

Ljubav vam u životu mnogo znači. Ona je jedna od vaših najvažnijih ciljeva. To u svakom slučaju nisu avanture, prolazni flertovi, slobodna ljubav. Pored toga što ste veoma osjećajne prirode, vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osjećanjima dva srodna bića. Ljubav se u vama budi kao plamen; mislite da će vječno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Od čovjeka koga volite tražite nježnost i ljubav koja vam je toliko potrebna.

Žena Lav
Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. Vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobijeđene. Volite akciju i kretanje.

Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem. Velikodušni ste i srećni kad drugome možete da učinite neku radost. Međutim, ponekad ste egoista i prije no što pomislite na drugog, vi prvo mislite na sebe.

Imate čvrst karakter. Pošto ste tip strasnih žena, vi tačno znate šta vas privlači a šta odbija kod nekog muškarca. Vi ili volite nekog ili prezirete. Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Ako volite, potpuno se predajete osjećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Ne podnosite ništa nejasno i neodređeno u ljubavi.

Žena Djevica
Sve što se odigrava oko vas primate intelektom. U stvari, čuvate se kao kuge svega što je diktirano instiktom, prolaznim utiscima, oduševljenjem i strastima. Po prirodi ste suviše rezervisani i stidljivi da biste javno pokazali svoja osjećanja.

Veoma ste osjetljivi i sa podozrenjem primate ružne riječi, kritike. Teško je pretpostaviti da biste, s obzirom na vaš karakter, mogli s lakoćom da se prepustite strasnoj i impulsivnoj ljubavi, koja može donijeti nepredviđene promjene. Ni u ljubavi, kao ni u svemu ostalom, ne prepuštate se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija. Kratko rečeno, vas je teško osvojiti.

Kada sretnete muškarca koji vam se dopada, i kome se vi dopadate, teško da ćete mu se istog momenta baciti u zagrljaj. Vi ste vjerna zena. Ne samo zato što ne želite da prevarite čovjeka za koga ste se vezali, već i zbog toga što se plašite da će vaša osjećanja izaći na vidjelo. U svemu ste diskretni, obazrivi, sramežljivi. Kao što i život shvatate ozbiljno, tako primate i ljubav.

Žena Vaga
Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklijevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rješenje. Niste ambiciozni i uvijek je potreban neko kome ćete prepustiti dio svojih obaveza.

Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. Osjećajni ste i strasni. Posjedujete izvjestan šarm. Ljudi u vama vide nešto tajanstveno, misteriozno. Izuzetno ste inteligentni, samo tu odliku ne usmjeravate uvijek u onom pravcu gdje bi najviše došla do izražaja.

I u izboru partnera mnoge Vage griješe. Smatrajući da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, vezuju se za onog koji postaje pravi tiranin čim osjeti njihovu slabost. Vama bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da cijeni vaše kvalitete i koji vam ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite životne i druge teškoće. Niste skloni promjenama u ljubavi, ali ako vam se dogodi da sretnete osobu koja će vam se učiniti simpatičnom, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za grijeh da se upustite u malu avanturu sa njom.

Žena Škorpija
Vi niste pasivna, mirna, krotka žena. Plahovite ste i strasne prirode. U životu ništa ne radite napola. Ne volite neodlučnost. Kad se bacite u neki poduhvat, kad učestvujete u nekoj diskusiji, kad doživljavate neku avanturu, idete uvijek do kraja. Ili, pak, ništa ne preduzimate.

Veoma ste senzibilna osoba i uvijek želite sve ili ništa. Spremni ste da se predate do kraja, bez ustezanja i nesebično, onome koga ste odabrali. Izabranik postaje centar vašeg življenja. Škorpije, iako nisu ljepotice, fascinantno djeluju na muškarce… Nedefinisani, čudni šarm, koji pokreće vibracije u dubini vaše ličnosti, umijete dobro da iskoristite. Kad je neki muškarac siguran da vam se dopada i da vas privlači, uspjećete da ga zarobite hiljadama nevidljivih detalja. Čovjek koga ste izabrali neće odmah prodrijeti u tajne vaše ličnosti. Za njega ćete dugo biti misteriozna osoba. To će biti jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da vas odjednom sasvim upozna riskira da vas zauvijek izgubi.

Žena Strijelac
Vi ste smjeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki Vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vrijedite.

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno vašim planovima. Imate istančano osjećanje za sve životne vrijednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u vašu korist. Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promjena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za vas je život neprekidna borba.

U ljubavi, prva želja vam je da sretnete muškarca koji će vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja. Za vas ljubav znači divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovjek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovjek slabe volje, koji će popuštati vašim kapricima, nikako vas neće učiniti srećnom. Vaši odnosi će doživjeti katastrofu. Ako u početku i budete podnosili takvog čovjeka, jednog dana će ipak doći do eksplozije.

Žena Jarac
Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cijenite samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti, naravno u skladu sa vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vrijeme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, vi niste od onih koje provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili uljepšavajuci lice. Dan ćete provesti mnogo korisnije.

Realista ste. Umijete tačno da prosudite pojedine događaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se rijetko događa, uvijek sve unaprijed dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaki način privučete pažnju drugih.

Ljubav se kod vas sporo rađa i vaša naklonost i povjerenje teško se dobijaju. Ako vam se neko svidi, nećete mu to pokazati bez stida i ustezanja. Nikada ga nećete privući koketerijom, fizičkim izgledom, već pametnim razgovorima, inteligencijom. Kada ste ipak odlučili da se za nekoga vežete, to je odluka za cijeli život. Ni vrijeme ni dugi rastanci ne mogu poremetiti vašu ljubav.

Žena Vodolija
Iza vašeg, ponekad, ironičnog stava krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Živite u svom svijetu snova i nemate hrabrosti da se sukobite sa istinom, koja u životu nije uvijek lijepa.

Veoma ste osjećajna osoba. U vas se može imati veliko povjerenje. Prijatelje nikad nećete izdati. Ako vam je neko nešto povjerio, može biti siguran da ćete ćutati i da to od vas niko neće saznati. Zato ljudi vole vaše društvo.

U ljubavi ste velikodušni. Voljenoj osobi poklonićete sva svoja osjećanja. Ali to isto tražite i od svog partnera. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvijek pokazati, ali ćete danonoćno patiti. Vašom ljubomorom više ćete nanijeti bol sebi nego voljenoj osobi. Muškarca tiranina ne biste mogli podnijeti. A ako naiđete na nekog blage naravi, znaćete da učinite sve da pored vas bude srećan.

Žena Riba
Nepopravljivi ste idealista. Volite ili biste voljeli da se žrtvujete za nešto veliko da biste ostvarili neki svoj ideal. Prema drugima ste tolerantni do krajnosti, ne volite one koji vas osuđuju i ne trpite prebacivanja i kritike. Vaš šarm i prirodnost igraju veliku ulogu u odnosima sa drugim ljudima.

Veoma ste intuitivni. Kako ste veoma osjetljiva osoba, puna uobrazilja, postoji mogućnost da se uplašite od života i njegovih košmara. Vaša ličnost je veoma kompleksna, puna tajni, teško pristupačna. Da bi vas neko volio, mora dobro da vas upozna.

Ljubav vas zbunjuje od prvog trenutka. Ako osetite naklonost prema nekome, niste sigurni u samu sebe, pa je stoga ne otkrivate. Ipak, ljubav koja će vas vezati za jednog čovjeka neće biti nimalo jednostavna. Vaša osjećanja uvijek će biti puna vrtloga i okrnjena izvjesnom nevjericom. Živite i stalnom strahu da ćete izgubiti onog za koga ste se vezali i tražite, bez prestanka, dokaze njegove ljubavi i odanosti. Svaki rastanak, čak i kratak, pobuđuje u Vama izvjesne sumnje.