Okrenuo se i otišao

Video konobarice postao hit jer nije shvatila kome je rekla da mora čekati pola sata

sandler konobarica (1)

Na TikToku je objavila novu snimku, s objašnjenjem zašto ga nije prepoznala.

Mlada konobarica postala je hit na društvenim mrežama nakon što u restoranu nije prepoznala holivudskog glumca Adama Sandlera, koji je otišao jer nije želio čekati pola sata kako bi sjeo i s djecom naručio hranu.

17-godišnja Dayanna Rodas postala je viralna na TikToku nakon što je objavila snimku sa sigurnosne kamere restorana u Long Islandu. Na njoj se vide glumac u casual izdanju i jedna od njegove dvije kćeri prije nego što su se okrenuli i otišli.

@dayanna.rodasPleaseee come back ##comedy ##fyp ##foryou ##viral ##adamsandler

♬ Be A Clown – ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪?꒷

“Molim vas, vratite se”, napisala je tinejdžerica uz snimku koja je odmah postala hit. Sandlerovi predstavnici potvrdili su kako je to zaista bio on, no nisu imali daljnje komentare.

Dayanna je za New York Post rekla kako nije bila svjesna da je razgovarala sa Sandlerom još 15 minuta, dok nije ušla jedna mušterija i rekla da ga je upravo vidjela.

<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@dayanna.rodas/video/6956453052752628997” data-video-id=”6956453052752628997” style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@dayanna.rodas” href=”https://www.tiktok.com/@dayanna.rodas”>@dayanna.rodas</a> <p>Reply to @kimber.lee_ <a title=”adamsandler” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/adamsandler”>##adamsandler</a> <a title=”ihop” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/ihop”>##ihop</a> <a title=”fyp” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/fyp”>##fyp</a></p> <a target=”_blank” title=”♬ original sound – day.dayanna” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound-6956452633875974918”>♬ original sound – day.dayanna</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>

Na TikToku je objavila novu snimku, s objašnjenjem zašto ga nije prepoznala. “Zato što je imao dugačku bradu, a nikad ga nisam vidjela bez brade. I maska nije pomogla”, rekla je.