Vjenčani poklon otvorili tek nakon devet godina (FOTO)

poklon

Kathy i Brandon Gunn iz SAD-a, vjenčali su se prije devet godina. Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Allison, na kojem je pisalo “ne otvarajte prije prve svađe”.

Kada su se posvađali prvi put, poklon i dalje nisu otvarali. Ali ni kada su se kasnije svađe zaredale jer su smatrali otvaranje tog poklona neuspjehom. Omotnica tete Allison bila im je posljednja slamka spasa za njihov brak jer su u njoj vidjeli ključ sretnog braka kakvog je imala i sama teta Allison gotovo 50 godina.

Poklon je stajao na polici i bio im je podsjetnik na toleranciju i upornost. Jednog dana, Kathy je konačno odlučila zaviriti unutra. Poklon je sadržavao dvije manje omotnice, jednu naslovljenu na Kathy, drugu na Brandona.

7bd4919adc450c4d53c813a93738f432

U njezinoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za škampe, pizzu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je omotnici bio novac s naznakom da je to za cvijeće i bocu vina.

Na Facebook stranici “Love that matters”, gdje je Kathy objavila svoj posti i fotografije poklona, napisala je da su ona i suprug naučili biti pravi prijatelji tokom godina i da su ih svi padovi dodatno povezali i učvrstili njihov brak.

Shvatila je da poklon nije sadržavao ključ uspjeha već da je uspjeh bio u njima samima.