Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

razrez do stražnjice

Vjenčanica izazvala raspravu na Facebooku

vjencanica 1

‘Crveni tepih? Zašto ne. Vjenčanje? Ne baš…’

Nevjerovatno, ali ljude još uvijek zabavljaju tuđe odjevne kombinacije. I ne samo da ih zabavljaju, često ih vrijeđaju i uzrujavaju. Tako se pokrenula ozbiljna rasprava u jednoj grupi na Facebooku gdje je neko objavio fotografiju mladenaca.

Raspravu je izazvala izazovna vjenčanica s otvorenim leđima i razrezom do stražnjice. I dok su jedni hvalili mladenkin izbor, drugi su vjenčanicu proglasili preriskantnom, pa čak i gadljivom. Neki su je uspoređivali s prostitutkom i striptizetom.

‘Šta je ovo? Pa ne želite valjda da vaša porodica dobije priliku poljubiti vas u stražnjicu na vjenčanju?’ i ‘Iskreno, ne zanima me koliko si seksi, ali pokazivanje vrha stražnjeg dekoltea nikad nije dobra ideja ni dobar ukus’, neki su od komentara.

Bilo je onih koji su pohvalili haljinu, ali su zaključili da sami tako nešto nikad ne bi odjenuli pred roditeljima: ‘Ona izgleda sjajno i odlično joj stoji, ali malo je bizarno pokazati dio stražnjice na događaju na kojem će se skupiti i stariji članovi porodice’ i ‘Crveni tepih? Zašto ne. Vjenčanje? Ne baš…’

‘Izgleda odlično! Pustite je da izgleda atraktivno na dan vjenčanja’ i ‘Bit će je lakše skinuti kad dođu u hotelsku sobu’, podržali su je neki.