Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novinarski transfer

Vlado Marić novi voditelj Dnevnika Nove BH

Vlado Maric

Poznati novinar i urednik u timu informativnog programa Nove BH

Poznato novinarsko ime Vlado Marić nova je akvizicija Nova BH televizije. Višegodišnji urednik, novinar, reporter i voditelj uskoro će gledateljima u Dnevniku prezentirati vijesti dana i svojim će znanjem i iskustvom dodatno pojačati pažljivo birani informativni tim Nove BH.

„Radujem se što ću biti dio informativnog tima Nova BH i zaista se veselim zajedničkim, timskim izazovima koji su pred nama. Nova BH ima sjajnu medijsku poziciju i odličnu podlogu za ono što ćemo kreirati u budućnosti, a to je suradnja sa našim najjačim partnerima – gledateljima. Ponosan sam što ću sudjelovati doslovce u ‘građenju kuće’, od temelja do krova. Raduje me spoznaja što će pod tim krovom biti građani Bosne i Hercegovine koji će biti u fokusu našeg informativnog programa. Zaista vjerujem da će naš Dnevnik koji ćemo zajedno graditi promijeniti način novinarskog pristupanja i plasiranja informacije, na način gdje će nam baš naš gledatelj biti početak i kraj te vijesti“ – rekao je Vlado Marić.

Dugogodišnja karijera Vlade Marića obiluje respektabilnim referencama koje je ovaj istaknuti novinar i urednik sticao u informativnom programu. Svoje prve novinarske korake započeo je još kao student u radijskom informativnom programu.

Bio je jedan od najmlađih urednika i voditelja središnjeg Dnevnika 2, Dnevnika 3 i dijaloške emisije “Odgovorite ljudima” na FTV-u.

Na N1 televiziji sa koje prelazi na Novu BH, Marić je radio kao reporter, urednik i voditelj Dnevnika i dijaloške emisije „Crvena linija“.

Sudjelovao je u programskoj realizaciji svih velikih društvenih i političkih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regiji, od vođenja i produciranja specijalnih i vanrednih programa, reporterskih zadataka, javljanja uživo, vođenja intervjua sa istaknutim ličnostima iz javnog života, a okušao se i kao autor u dokumentarnim emisijama.