Volim svog muža, ali ne mogu spavati s njim

krevet seks

Budimo realni, seks je važan segment u vezi, ali ako ste u dužoj fazi “sušnog perioda”, ne trebate odmah pomišljati na prekid te veze ili razvod.

Nije sve tako crno. I ne mora značiti da vas partner vara ili da su na pomolu velike “crne rupe” vašeg odnosa.

Užurbana svakodnevica, učestali i kontinuirani stres, nuspojave nekih lijekova koje ste možda počeli uzimati vi ili vaš partner… Puno je razloga koji mogu itekako utjecati na vaš seksualni život, a ne moraju nužno biti povezani s problemima u vezi.

Bez obzira na razlog, svaka žena će barem jednom u životu doći u fazu kada će shvatiti da nema volje ili želje za seksom. Koji su to razlozi, otkrilo je nekoliko žena za portal Women`s Health.

– Morala sam se natjerati na seks barem jednom sedmično kako moj suprug ne bi pomislio da nešto ne štima – otkrila je 32- godišnja Heather.

Nije znala zašto je odjednom zgubila volju za seksom, s obzirom na to da su ona i suprug na početku veze imali učestale spolne odnose i jako su privlačili jedno drugo. Nakon nekog vremena Heather je shvatila da je do promjene došlo zbog kontracepcijskih pilula koje je počela uzimati. Jednom kada ih se riješila, njihov seksualni život počeo je ponovno “cvjetati”, odnosno, postao je intenzivniji i učestaliji.

Dvadesetdevetogodišnja Juliet požalila se kako ju, kao majku dvoje djece mlađe od 4 godine, njen suprug ne razumije.

– On nije kod kuće cijeli dan i ne bavi se s djecom koliko i ja. Njegov umor temelji se samo na onome što mu donese novi radni dan i situacije na poslu. Ja sam s dvoje male djece kod kuće i radije navečer odem u krevet s njima nego ostajem dugo budna kako bih se skinula, svom mužu pokazala svoj razvučeni trbuh nakon poroda i seksala se. Nemojte me shvatiti krivo, ja svog supruga volim, ali nemam volje spavati s njim.”