Život i zdravlje

Vozač u Beogradu ostavio drugom vozaču poruku koja je oduševila regiju

16/06/2015

Fotografija na kojoj je snimljena poruka koju je jedan vozač ostavio drugom, nakon što je udario u njegov automobil, oduševila je regiju. Vozač koji je napisao poruku objasnio je vlasniku drugog automobila da mu je malo “čuknuo” vozilo jer se nije dobro parkirao, te da žuri, a uz to je ostavio i broj mobitela te na kraju napisao: “Žurim, izvini”.

“Gest vozača koji vraća vjeru u ljude”, stoji u opisu fotografije koja je objavljena na Facebook stranici “Dnevna doza lepog”. Fotografija je, kako je navedeno na Facebooku, snimljena jučer na Banovom brdu u Beogradu, a u manje od 24 sata zaradila je preko 13.500 lajkova i brdo komentara u kojima se uz, uz pozitivne reakcije i pohvale, našlo i onih koji izražavaju sumnju.

poruka

“Dao mu je krivi broj sto posto”, stoji u jednom u komentara, dok u drugom piše: “Kad je uslikao, spalio je papir”. Iako većina korisnika ne sumnja u to da je priča istinita, čini se, ne samo zbog komentara već i zbog popularnosti koju je fotografija postigla, da je ovih dana teško povjerovati u ljudskost.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.