Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neprepoznatljiva

Vrijeđali su je zbog fizičkog izgleda, a onda je uložila 80.000 KM u plastične operacije

celine

Postala je zvijezda Instagrama, a kaže da je na ovaj drastičan potez navela teška mladost kroz koju je nazivana ružnom i neprivlačnom

Djevojka koja je u mladosti bila zlostavljana izmijenila je fizički izgled do neprepoznatljivosti, uloživši 50.000 franaka, odnosno više od 80.000 KM u plastične operacije, piše Daily Mail.

Švicarka Celine Centino iz Ciriha najviše je iskeširala za tri operacije uvećanja grudi, koje su sad veličine 34FF.

Postala je zvijezda Instagrama, a kaže da je na ovaj drastičan potez navela teška mladost kroz koju je nazivana ružnom i neprivlačnom. Tvrdi i da je više puta bila primorana pretvarati se da je bolesna kako ne bi morala izlaziti u javnost i suočavati se sa uvredama.

Novac za operacije prikupila je radeći kao frizerka, a tvrdi da su joj operacije pomogle da se osjeća sretno u svojoj koži.

Od septembra 2013, podvrgnula se višestrukim operacijama, tri uvećanja grudi, korekcija nosa, jagodica, usana i brade, ukupne vrijednosti od 50.000 franaka, odnosno oko 84.000 KM.

Posebno zbog uvećanja grudi, Celine danas ima mnogo više samopouzdanja i objašnjava kako je sretnija.

Na Instagramu je popularna, ima više od 43.000 pratilaca koji je preplavljuju pohvalama i lijepim riječima, te se dive njenom izgledu.

“Uvijek sam bila sretna osoba, ali nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Ljudi su mi sudili na osnovu toga što sam “ružna”, i to me pretvorilo u tužnu ličnost”, otvorila je dušu Celine i kazala kako samo želi da bude sretna.

Kaže i da joj je životna želja imati velike grudi, što je sebi konačno priuštila kako bi “imala normalan život”.

Uzor u životu joj je Pamela Anderson, zbog koje se odvažila na prvu ugradnju silikona u grudi.