Tracey Cox

Tri vruća pitanja na koja svaka žena želi znati odgovor

To je razlog zašto i parovi koji se vole najviše na svijetu imaju problema kada njihova srca i ostali dijelovi tijela ne mogu da se usaglase

Ljubav između dvoje ljudi nikako nije garancija za odličan seks. To je razlog zašto i parovi koji se vole najviše na svijetu imaju problema kada njihova srca i ostali dijelovi tijela ne mogu da se usaglase, objašnjava stručnjak za seks Tracey Cox.

Tri su pitanja na koja bi svaka žena voljela znati odgovor.

Treba li da napustim partnera ako ne može da mi priušti orgazme?

“Kod ovog pitanja moramo biti jasni – niko vam ne može dati orgazam, morate ga uzeti. To znači da bi trebalo da naučite kako da dođete do vrhunca pomoću vibratora ili masturbacije, a zatim i njemu pokažite kako da to učini prstima. Treba da mu pokažete i usmjerite ga”, kaže Cox za Daily mail.

Šta je gore – imati dosadan seks ili ga nemati uopšte?

“Prakticiranjem konstantno dosadnog seksa ne činite nikome baš nikakvu uslugu. Mnogo uglednih seksualnih terapeuta u takvim situacijama savjetuju parovima da uzmu pauzu. Seksualna apstinencija može da pomogne da se pokrene ljubavni život”, objašnjava ona.

Moram li da pristajem na oralni seks?

“Zaista je dobra ideja da jedno drugome pružate oralni seks, evo zašto. Odbijanje oralnog seksa nije samo uskraćivanje partneru izuzetno zadovoljavajućeg dijela seksa, to je odbijanje srži osobe”, napominje Cox.