Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vijeće mladih

“Youth quiz” u Brčkom otvorio Susrete mladih 2022.

Youth quiz – brcko (1)

Vladana Đokić, dio pobjedničke ekipe “Bezbojne zelene ideje”, oduševljena je događajem i kaže kako su ovakva druženja pravo osvježenje u Brčkom

U organizaciji Vijeća mladih Brčko, u nedjelju je održan prvi “Youth quiz” kojim su službeno otvoreni Susreti mladih 2022. u tom gradu.

Pitanja na kvizu bila su vezana za opće znanje, ali je ovaj put bio uključen i dio pitanja o radu Vijeća mladih Brčko, pa su sudionici upoznati s dosadašnjim radom ovog tijela i budućim projektima, priopćeno je iz Vijeća mladih Brčko.

“Zadovoljstvo nam je vidjeti ovako veliki broj mladih ljudi koji su pokazali interes kada je u pitanju znanje. Na kvizu je sudjelovalo više od pedeset natjecatelja, a titulu je ove godine uzela ekipa ‘Bezbojne zelene ideje’, drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Sveznalice’, dok su treći bili ‘Čvake’”, kazao je koordinator Youth kviza Aleksandar Pantelić.

Član Predsjedništva Vijeća mladih i koordinator Vladimir Kanostrevac kazao je kako je Brčko među rijetkima u regiji s ovakvim tipom natjecanja.

“Ovo je samo prva aktivnosti ovogodišnjih Susreta mladih koje realiziramo i uskoro ćemo održati aktivnosti na promociji Strategije za mlade. Središnji događaj, koji će okupiti uz lokalne donosioce odluke, mlade predstavnike iz regije, održat će se krajem svibnja”, naveo je član Predsjedništva Vijeća mladih Harun Šabanović.

Vladana Đokić, dio pobjedničke ekipe “Bezbojne zelene ideje”, oduševljena je događajem i kaže kako su ovakva druženja pravo osvježenje u Brčkom.

“Drago mi je da su mladi dio priče o mladima, a ovo je sjajan način da nešto i naučimo o Vijeću mladih, njegovom dosadašnjem radu, ali i budućim planovima”, dodala je Vladana.

Implementacija Susreta mladih se sprovodi zahvaljujući Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektu kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije BiH (IOM) financiran od strane Austrijske razvojne saradnje, navodi se u priopćenju.