Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zvijezde šapuću

Za dva horoskopska znaka 2020. biće najsretnija godina

djevojka – osmijeh

Najviše će koristi iz planetarnog rasporeda izvući zemljani znakovi, kojima posvećujemo ovaj prilog

Spori planeti Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton neće se puno seliti do kraja godine, što znači da će njihov uticaj na znakove zodijaka biti dugotrajan i postojan.

Najviše će koristi iz planetarnog rasporeda izvući zemljani znakovi, kojima posvećujemo ovaj prilog.

Djevica

Ova će godina biti plodonosna za vas na svim područjima. Jupiter i Saturn povoljni su vam do početka decembra, a Uran i Pluton doslovno cijele godine.

Sve to znači da ćete uspjeti ostvariti dugoročne planove koji su proteklih godina zapinjali zbog koječega. Novac i povlastice teći će u vašem smjeru. Ako ste riješili sva temeljna životna pitanja, smjet ćete malo uživati u luksuzu.

Kažemo ‘malo’, jer pravim Djevicama uvijek je prije svega sigurnost na umu.

Jarac

Čudo: Jarci će se do kraja godine često smješkati. Srećonosac Jupiter u vašem je znaku do početka decembra, a podržavaju vas i Uran u Biku i Neptun u Ribama.

Ako ne budete pasivni, ova će vam godina biti jedna od najboljih u zadnjem desetljeću. Naglašavamo potrebu da djelujete, da posegnete za onim što želite, čak i povlačite druge za rukav.

Budete li tako postupili, aktivirat ćete Jupiterov pozitivan potencijal. Ako biste sjedili skrštenih ruku, propustit ćete napraviti velike korake naprijed. Nemojte se zadovoljavati malim.

Bik

Budući da se Uran kreće prvom dekadom Bika, rođeni u zadnjih desetak dana aprila bit će povremeno izloženi naglim i neočekivanim promjenama, no one će uglavnom ići njima u prilog.

Jupiter, Saturn i Pluton u prijateljskom Jarcu pobrinut će se za to da budete na miru veći dio godine, a da u slučaju previranja izađete kao pobjednik. Najsvjetlija područja vašeg života bit će obrazovanje, putovanja i odnosi s inostranstvom.

Izgledni su diploma, poznanstvo s privlačnim strancem i prilika za zaposlenjem daleko od sadašnjeg prebivališta ili u službi inostranog poslodavca.

Evo ko će imati najviše sreće do kraja godine!

1.-2. Djevica, Jarac

3. Bik

4. Ribe

5. Škorpion

6.-7. Lav, Vodolija

8.-9. Strijelac, Blizanci

10.-12. Ovan, Vaga, Rak