Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Za kakav seks muškarci ne žele ni da čuju?

krevet seks

Rezultati nedavnog istraživanja otkrili su u kakvom seksu muškarci najviše uživaju, ali za kakav seks ne žele ni da čuju!

Naime, istraživanje koje je izvršeno za potrebe magazina Glamour otkriva da čak 91 posto muškaraca radije bira da ima seks dva puta sedmično sa osobom koju voli nego svaki dan sa nekim do koga im nije baš stalo. Pritom, veliki broj njih brine o erekciji, pa se 61 posto pomaže seksualnim fantazijama vezanim za partnerku sa kojom vode ljubav.

Neki, pak, misle i o bivšoj.

S druge strane, nešto se promijenilo, pa tako 69 posto muškaraca vjeruje da postoji platonsko prijateljstvo između muškarca i žene.

Oralni seks im je i dalje omiljena stvar na tapetu, bune se da ga ne dobijaju dovoljno i to čak 58 posto ispitanika. Kada je u pitanju tzv. “seksting“, 43 posto slikalo se golo za partnerku.

Popularna trojka je gotovo san svakog muškarca, ali u veziji u kojoj su on, njegova draga i druga žena. Obrnuta varijanta bi ih odbila, a nakon predloga partnerke da pozove još jednog muškarca čak 42 posto bi razmislilo o prekidu veze.

I da, nismo zaboravili – veličina penisa. Trećina se boji da im je premali, oblik smeta nešto manjem broju ispitanika, a ono što čudi jeste da je jednako toliko njih barem jednom u životu simuliralo orgazam.