horoskop

Za muškarce rođene u ovim znakovima kažu da su najbolji ljubavnici

ljubav

Kreativni, strastveni, predani partnerici – u ova četiri horoskopska znaka rađaju se najbolji ljubavnici

Ako je vjerovati astrolozima, horoskopski znakovi određuju jako puno toga u životu, pa i to kakvi ste u krevetu.

Kreativni, strastveni, predani partnerici – u ova četiri horoskopska znaka rađaju se najbolji ljubavnici.

1. Vaga
Muškarci rođeni u znaku Vage snalaze se na svim područjima, bar što se seksa tiče, od nježnog vođenja ljubavi, do ispunjavanja najluđih fantazija svoje partnerice, piše portal Herway. Jako im je važno da oboje uživaju, te će se nerijetko posvetiti partneričinom užitku više nego vlastitom. Vage su po prirodi kreativne, a tu kreativnost njeguju i u spavaćoj sobi pa s njima uvijek možete očekivati nešto novo i uzbudljivo.

Jako su strpljivi i nikad neće požurivati partnericu jer znaju da se najbolje stvari u životu događaju spontano. Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost da žive u trenutku pa tijekom seksa za njih ne postoji ništa drugo što može narušiti trenutke bliskosti s partnericom.

2. Lav
Lavovi svoje partnerice tretiraju kao kraljice i koncentriraju se na njihov užitak. Stalo im je do toga da oduševe ženu u krevetu i da ona nestrpljivo iščekuje sljedeći susret. Vole biti najbolji u svemu što rade, a seks se nalazi visoko na njihovoj listi prioriteta. Rijetko ćete naići na muškarca rođenog u znaku Lava koji je loš u krevetu. Lavovi su dominantni, strastveni i posvećeni svemu što rade.

3. Škorpion
Škorpioni su najstrastveniji horoskopski znakovi, kako u životu, tako i u krevetu. Oni ne vole osrednjost pa će se partnerici potpuno posvetiti. Imaju jak libido i nikad neće propustiti priliku za seks. Odani su po prirodi, a znaju i da vježba čini savršenstvo, stoga će se truditi da nauče usrećiti partnericu, u krevetu i izvan njega.

4. Bik
Bikovi su nježni ljubavnici, a nakon seksa nikad neće preskakati maženje. Ne vole veze na jednu noć, već teže trajnom partnerstvu i stabilnost u ljubavnim vezama. U seksu će s partnericom podijeliti sve: tijelo, srce i dušu, a umjesto da se koncentriraju na svoje zadovoljstvo, uvijek će slušati njene želje i nastojati ih ispuniti najbolje što mogu.