Život i zdravlje

Astrologija

Za njih kažu da su najzlobniji pripadnici horoskopskih znakova

04/07/2021

Pet horoskopskih znakova za koje postoji velika vjerovatnoća da im je podlost jedna od glavnih karakteristika

Koliko god se trudili u nekim ljudima pronaći dobro, to je ponekad zbog njihove ličnosti nemoguće. Gotovo svi su se barem jednom susreli ili družili sa zlom osobom, a kako biste u budućnosti što prije detektirali takve ljude, portal Times of India nabrojao je pet horoskopskih znakova za koje postoji veća vjerovatnoća da im je podlost jedna od glavnih karakteristika.

Škorpija

Škorpija je u stvarnosti otrovno stvorenje koje se neće libiti ubosti nekoga. Tako i u horoskopu, ovaj znak je izuzetno zao, lukav i nepredvidiv.

Lav

Lavovi će sve učiniti da ih ljudi primijete. Njihov um može smisliti nekoliko načina kako izigrati i baciti svoje protivnike u blato i to na vrlo razarajući način. Lavovi neće propustiti priliku da se o njima priča, čak i ako to znači da nekoga moraju gadno povrijediti.

Djevica

Djevice koriste svoje vještine kritičkog analiziranja kada smišljaju zle planove kako bi uništile druge ljude. Dvolične su i vrlo površne. Natjerat će vas da povjerujete da su stvarno slatke i dobre, dok iza vaših leđa kuju urotu.

Ovan

Ovnovi mrze kad nisu u centru pažnje i sve će učiniti da unište osobu koja je u njihovim očima suparnik. Nemaju kontrole i mogu biti veoma agresivni.

Bik

Bikovi se rađaju tvrdoglavi i nepromišljeni. Ne smiju se olako shvaćati. Bikovi su veliki organizatori koji se ne boje isprobati ni najopasniju taktiku za ostvarenje cilja, koja ne samo da može biti štetna za druge, već i za njih same. No, Bikove nije briga za išta sve dok ne osjete posljedice na svojoj koži.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.