Za ova tri horoskopska znaka mart će biti najgori mjesec u 2016.

žena i muškarac svađa

Oni koji su u vezi – moraće da se izbore sa teškim periodom. Oni koji su singl – bolje da i ne pokušavaju da nađu srodnu dušu.

Bik

Ovo je osjetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od marta sve do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gdje je smješten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguća je emotivna distanca, poteškoće, svađe uzrokovane nekim spoljnim uticajima, krize i finansijska ograničenja. Bikovi treba da skupe svu unutrašnju snagu koju posjeduju, ostanu smireni i imaju puno strpljenja.

Blizanci

Ovo je težak mjesec i za Blizance. Sa Saturnom i Marsom u kući veza Blizanaca, tokom marta, nalazite se na opasnom terenu! Više od godinu dana, Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. marta i 27. maja, zatim između 2. avgusta i 27. septembra. Budite diplomate kako ne bi došlo do potpune ljubavne katastrofe! Razlog tome može biti i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz niz problema ili vaš partner može da ima problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će uticati na vas.

Vaga

Sve do 12. marta 2016. godine Venera je u kući ljubavi i strasti Vage. Ovo vrijeme treba što bolje da iskristite, jer nakon tog perioda situacija neće biti sjajna. 12. marta Venera ulazi u nepovoljnu kuću, te očekujte brige i obaveze. Ovde se ljubav ne razvija slobodno i ljubavne veze Vaga automatski se povezuju s poslom i obavezama. Mars, vladar kuće veza Vage, ulazi u Strijelca 6. marta i tu ostaje do kraja marta 2016. godine. U ovoj poziciji Mars ima problem: blizu Saturna je, koji isto tako, ima veze sa odgovornosti, blokadama i ograničenjima.