ljepota i zvijezde

Za ova tri horoskopska znaka tvrdi se da su najljepši

rowan-chestnut-m663zRzRe40-unsplash

Nije riječ samo o fizičkom izgledu nego i o karakternim osobinama koje ljude čine ugodnim oku

Je li ljepota zaista u oku promatrača? Ta izreka je prilično istinita, ali i pripadnost horoskopskom znaku može utjecati na izgled osobe. Prema zodijaku, zvijezde i mjesec rođenja mogu utjecati na ljepotu osobe. I nije riječ samo o fizičkom izgledu nego i o karakternim osobinama koje ljude čine ugodnim oku.

Ovo su najljepši znakovi horoskopa.

VAGA

Ovim znakom vlada planet Venera i zahvaljujući njenom utjecaju, Vage imaju najljepšu fizionomiju u čitavom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Oči su im radoznale, izazovne, zagonetne. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar dojam u svakoj prilici. Njihov najveći adut su leđa, koja su pravilno građena i glatka.

ŠKORPION

Škorpioni, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a tijelo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najsnažnije oružje je svakako prodoran pogled na koji nitko ne može ostati ravnodušan.

JARAC

Ovaj zimski znak ima najzgodnije tijelo. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju djeluju poput sanjara. Na njima se ističu i duge i lijepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut.