Za ova tri znaka februar će biti mjesec iz pakla

horoskop

Iako je pred nama najkraći mjesec u godini, nekima će se činiti kao najduži-

Iako će većina relativno mirno preživjeti februar, ova tri znaka čeka teško razdoblje:

Ovan

Febraur je vrlo buran mjesec za vas, posebno na osobnom i poslovnom planu. Očekuju vas različite izazovne situacije i iznenađenja. Zato, udahnite duboko, stanite na loptu i potrudite se odoljeti želji za promjenom i napretkom.

U glavi vam se vrte dobre nove ideje za zaradu i posao i zato bi rado izašli iz postojeće rutine, ali još se uvijek niste zadovoljili sve uslove, pa ne žurite s odlukama. Obratite pažnju da pred šefovima ne odate svoje ideje, kako ih netko ne bi iskoristio i pobrao priznanja.

Što se ljubavi tiče, zauzete Ovnove čekaju promjenjive vode i zato su moguća određena emotivna razočarenja. Prisutan je osjećaj samoće i nedostatak intezivne povezanosti s partnerom. Ovo u stvari nije ništa drugo nego vaš lični osjećaj, nastao zbog vaše trenutne pretjerane potrebe za pažnjom i ljubavi.

Razdoblje “krize” partner neće primijetiti kao neobično ako se uspijete suzdržati potrebe za raspravom i svađom. Bez obzira na to, u ovom razdoblju intenzivirat će se i vaš seksualni život, jer će vam libido biti vrlo jak.

Slobodnim Ovnovima je u prethodnom razdoblju neko zapeo za oko, ali baš te osobe neće biti u vašoj blizini.

Iako vas neće napustiti energija, izuzetno ćete se trošiti. Obratite pažnju na leđa, koljena, kosti i zube, jer sve do 15. februara biste mogli imati problema s njima.

Djevica

Drage Djevice, iako ćete biti puni pozitivne energije i spremne uhvatiti se u koštac sa svim izazovima, morat ćete izbjegavate bilo kakve savjete od pojedinaca iz vaše blizine u poslovnom okruženju. U stvari, samo ćete se s njima iscrpljivati, bespotrebno sukobiti i gubiti živce…

U februaru će se nadviti neprijateljski nastrojene planete nad vašim poljem ljubavi i djece. Zato je ovo razdoblje za vas vrlo izazovno i puno napetosti i frustracije. Oni koje su svježe u vezi, sada mogu okusiti strasnu fazu emotivnog odnosa. Kao i svaka strast, bit ćete povremeno izuzetno zadovoljni, ali javit će se i ljubomora, posesivnost, kontrola… Ove opasne igre s vatrom mogu uzrokovati čak i prekid veze, s mirenjima i čestim oscilacijama.

Predstavnici znaka koji su duže vrijeme u vezi malo će lakše preživjeti razdoblje krize i nestabilnosti. Potrudite se izgraditi veću međusobnu otvorenosti i pokazujte svoje osećaje.

Međutim, ovaj mjesec je najteži za Djevice u braku. Oni će ući u februaru dosta zamrznutih osjećaja, jer su pali u zamku bračne magle, gdje se više jasno ne vide i gdje se uvuklo međusobno nepovjerenje. Trebate što prije izgladiti odnose i pronaći se na duhovnoj razini da stvari ne bi otišle predaleko.

Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, nećete imati posebnu želju za pronalaskom stalnog partnera, jer ćete biti zaokupljeni poslom, a i razmišljat ćete o staroj ljubavi. Kako to obično bude, pozvat ćete staru ljubav u vaš život. Epilog je krajnji zanos, strast i suočavanje s problemom zbog kojeg ste se već jednom rastali….

Iako ste u punoj snazi i formi, iscrpljujete se na poslu i vrlo ste napeti. Također bi bilo korisno da manje vremena provodite za kompjuterom.

Vaga

U odnosu na prethodna dva znaka, vama neće biti totalna katastrofa na poslu, ali to se ne može reći i za ljubavne odnose i zdravstveno stanje. Boravak Marsa u vašem drugom polju, tj. tamo gdje su financije, budi vaše ambicije, a otvaranje izvrsnih prilika za baratanje tuđim novcem izaziva u vama uspavane talente za materijalno. Planetarna podrška i mladi Mjesec uputit će vas prema novom početku gdje ćete trebati pokazati umjetničku veštinu manipulacije novcem.

Zauzete Vage imaju složenu situaciju. Oni koji su braku osjetit će emotivne trzavice, žalit će se da nisu dovoljno voljeni, ne shvaćajući pritom da ni sami nisu dovoljno prisutni u braku. Odnosi se mogu izgladiti ako vam partner kupi prikladan poklon ili ne uđe u svađu s vama.

Posebnu pažnju obratite na jednog člana obitelji, koji prolazi kroz teško razdoblje.

One Vage koji su već duže u vezi također će osjetiti nestabilnost, zbog osobnog doživljaja emotivne krize. Do ovog je došlo zbog čestih svađa, ljubomore i osjećaja nedovoljne ljubavi. Mogući su trajni prekidi odnosa, vjenčanja se odlažu, a i neko novi može postati predmet obožavanja. Sve u svemu, jedan uznemirujući mjesec je pred vama i zato pokušajte pronaći ravnotežu u drugim stvarima.

Suzdržite se od konačnih odluka, ne dramatizirajte, već strpljivo sačekajte da bura prođe. Slobodne Vage imaju objektivne šanse pronaći partnera bilo preko društvene mreže, bilo na jedan neobičan način. Na primjer, na planinarenju. Neko potpuno nov probudit će u vama pažnju i strast. Ipak, ovoga puta ćete biti vrlo oprezni, možda i zato što vam se događa nešto nalik filmskoj priči ili zato što je sve došlo tako naglo.

Kad smo kod zdravlja, čuvajte se virusa i prehlade. Skloni ste infekcijama, koje lako možete zaraditi od najbližih ili u svakodnevnom kontaktu. Računajte da će sve biti atipično i da vam lijekovi, osim za smanjenje temperature, ne mogu puno pomoći. Hronične zdravstvene tegobe javit će se kod onih koji već imaju problema s nogama ili stopalima (artritis ili reumu).