Život i zdravlje

horoskop

Za ova tri znaka se smatra da imaju najmanje šanse da se obogate

26/02/2021

Ova tri horoskopska znaka, navode, imaju najmanje šanse da se obogate

Novac nam je svima potreban, ali oduvijek ga neki imaju više, neki manje, a neki ga nemaju ni malo. Prema pisanju portala Your Tango, astrolozi smatraju da i na to utječe vaš horoskopski znak.

Ova tri horoskopska znaka, navode, imaju najmanje šanse da se obogate.

1. Blizanci

Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog što će odjenuti ili što će kuhati za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi ih neodlučnost mogla skupo stajati budući da će rijetko tko imati strpljenja čekati ih da se odluče i odvagnu opcije kad im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi uskočiti netko tko lakše donosi odluke i preoteti im, primjerice, posao iz snova.

2. Vaga

Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema samima sebi. Često će im biti teško uvjeriti se da su sposobni objaviti neki posao, pogotovo ako osjećaju da postoji nekakav rizik. Umjesto toga uvjerit će sebe da nisu u stanju zaraditi puno novca i tako sabotirati sami sebe.

3. Riba

Ribe vole odvagnuti svoje opcije i to je često dobra stvar, no također ih može ograničavati kad se trebaju odlučiti na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posljedica. Voljeli bi ostvariti nešto veliko, no boje se da će sve završiti loše pa često odustanu u startu, prenosi Index.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.