Najveći samotnjaci

Za ove horoskopske znakove kažu da najviše uživaju u samoći

samoca

Rezervirani su i nemaju potrebu podijeliti svoje osjećaje, stavove i mišljenja s drugima

Neki su ljudi društveno aktivni i nikada se ne ustručavaju razgovarati s drugima, dok neki više vole vlastito društvo.

Rezervirani su i nemaju potrebu podijeliti svoje osjećaje, stavove i mišljenja s drugima. Prema astrologiji, ovi znakovi Zodijaka najviše uživaju u samoći.

Škorpion

Škorpioni su zasigurno najveći samotnjaci Zodijaka. Vrlo su strastveni i osjetljivi i potrebno im je mnogo mira i samoće kako bi obradili svoje intenzivne misli i emocije. Pomno biraju društvo i radije će biti sami nego se družiti s nekim tko im dosađuje ili ih ne razumije.

Rak

Rakovi su izuzetno osjetljiva bića. Koliko god se trudili, ne mogu otvoreno razgovarati o svojim emocijama, stoga često biraju samoću. Teško im je vjerovati drugima jer su se nebrojeno puta opekli. Upravo zato vole biti sami i produktivno provoditi vrijeme, što im je lakše nego da se za nekoga vežu i budu povrijeđeni.

Jarac

Jarci se ne vole otvarati pred drugima jer smatraju da ih nitko ne može razumjeti. Oni ne žele da ih drugi doživljavaju kao emocionalna bića jer pokazivanje osjećaja smatraju slabošću i upravo zato nastoje svoje brige i osjećaje držati podalje od drugih ljudi. Vrijeme provedeno sa sobom njihov je način da se preispitaju i napune baterije.

Vodenjak

Vodenjaci uživaju u vlastitom društvu i najbolje funkcioniraju kad su sami. Budući da su samodostatna bića, vole sve raditi na svoj način, bez ičije pomoći ili uplitanja. Ipak, za razliku od gore navedenih znakova, oni vole ljude, samo ne žele da im itko govori što i kako trebaju raditi.