Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

od 17. decembra

Zanimljivi sadržaji Zimske čarolije za djecu u Pionirskoj dolini

ezgif-2-b7a7af2ffa

Velika zabava počinje otvorenjem klizališta, koje će biti na raspolaganju svakog dana od 10 do 15 sati. Noćni termini klizanja rezervisani su za petak, 30. decembra, kao i 28. i 29. januara od 19 do 21 sat

Zimska čarolija u Pionirskoj dolini počet će u subotu, 17. decembra i trajati 45 dana tokom kojih će djeca uživati u zanimljivim sadržajima.

Velika zabava počinje otvorenjem klizališta, koje će biti na raspolaganju svakog dana od 10 do 15 sati. Noćni termini klizanja rezervisani su za petak, 30. decembra, kao i 28. i 29. januara od 19 do 21 sat.

Također, prvog dana bit će održana velika fešta, koncert i mini bazar. Tako će biti upriličen koncert hora OŠ “Nafija Sarajlić”, hora “Ruže” i nastupi plesnog kluba “Astorija”.

U okviru Zimske čarolije pripremljeno je i sankalište u zoo vrtu, gdje će mališani čim padne snijeg imati i obezbijeđene sanke.

Mini zoo, druženje i hranjenje stanovnika zoo vrta planirano je svakog dana od 10 do 15 sati.

Djeca će imati priliku družiti se sa Olafom, Minnie, Spužva Bobom, Čistunkom, Mazom, Sarkom, Elsom, Medom Štedom i mnogim drugima svakog vikenda.

Tokom vikenda predviđen je Face painting, modeliranje balona od 12 do 14 sati.

Mnoge radionice, učenje, zabavu pripremili su Brainobrain akademija, KJKP Park, KJKP Rad i to svakog vikenda od 10 do 15 sati.

Potraga za blagom, pokloni i nagrade predviđeni su svakog vikenda od 10 do 15 sati sa Malim ambasadorima Sarajeva. Osim toga, pregršt slatkih poklona i slatkiša pripemili su svakog vikenda od 12 do 14 sati preduzeće Klas d.d., Sparkasse bank Sarajevo, KJKP Park, KJKP Rad i Franck BiH.

Koncert Frtutma kids benda održavat će se svakog vikenda od 12 do 14 sati.

Porodično druženje i radionice bit će upriličene svakog utorka od 12 do 14 sati sa članovima Udruženja “Zdravo živi sretno stari”.

Pionirska dolina i KJKP Park Sarajevo svakog dana objavljivat će najave dnevnih programa na zvaničnim Facebook stranicama.