Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zaručnik je varao s više žena, ona im poslala poruku

zena-muskarac-krevet

Igrač američkog nogometnog kluba New York Giants Victor Cruz nikako nije oličenje vjernosti. Nakon što je njegova zaručnica Elaina saznala da je vara s više žena odlučila mu se osvetiti na način koji nikad neće zaboraviti. Kao ni Victorove ljubavnice. Naime, Elaina je saznala ko su ljubavnice njenog zaručnika i poslala im grupnu poruku u kojoj je napisala:

“Pozdrav dame, ja sam Elaina, zaručnica Victora Cruza. Sve me poznajete i čini se da sam ja tema svakog vašeg razgovora s Vicom. Sigurna sam da vam je ispričao mnoge stvari o nama i o tome kako mi više ne postojimo, ali s obzirom na to da se svaka od vas s njim nalazi samo u hotelskoj sobi, svi znamo da je to laž, baš kao što on meni govori da mu ni jedna od vas ništa ne znači.

Palo mi je na pamet, s obzirom da svaka od vas zna za mene, da ja upoznam vas međusobno tako da svaka od nas zna s kime je sve spavala zadnjih par mjeseci. Zato dame, upoznajmo se međusobno i razmjenjujmo bilješke. :*”

Za poslati ovakvu poruku zaista treba imati hraborsti, ali Elaina je odlučila da je zaručnikova nevjera neće shrvati nego da će iz tog gorkog iskustva izaći još jača. I zadržati smisao za humor i u najtežim trenucima.