Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zašto je seks u automobilu loš izbor

seks-automobil

Postoji nekoliko razloga zbog kojih je seks u automobilu jako loš izbor…

Koljena

Koju god pozu da odaberete, grub materijal kojim su pesvučena sjedišta u automobilu nisu prijatelj vaše kože. Od trenja može da dođe do neprijatnih opekotina, a najviše stradaju koljena. Možete da pokušate da ostanete obučeni, ali to onda jednostavno nije to.

Vazduh

Nije dobro sjediti (niti raditi bilo šta drugo) u automobilu koji stoji dok je klima uključena. Ovako ulazi ugljen-monoksid, koji može da bude toksičan. Isto važi i za grijanje, pa je jedina alternativa da ostanete bez grijanja/hlađenja. Otvaranje prozora nije dobra ideja zbog zvukova – pa je velika vjerovatnoća da će biti jako zagušljivo.

Prokleti mjenjač

Dokle god se u naletu strasti ne nabodete na mjenjač, nećete znati šta je pravi bol. A da ne pričamo o neprijatnoj stuaciji kada usred akcije krene da svira sirena jer ste se vi slučajno naslonili na volan!

Poze

Premještanje sa jednog na drugo sjedište, pronalaženje poze u kojoj oboje nećete da se ukočite, “jao čekaj čupaš me”, “uh, udaram koljenom ovdje”… Jasno vam je zašto atmosfera u kolima jednostavno ne vodi opuštenom i spontanom seksu, već pravoj dramaturgiji.

Odabir lokacije

E to je tek komplikovano – morate da nađete mjesto koje je dovoljno zavučeno i tamno da vas niko ne nađe. Ako živite u gradu, takva mjesta su vjerovatno već poznata, i velika je vjerovatnoća da se tamo već sprovodi neka vrsta akcije. Osim ako vam nije izuzetno privlačno da vodite ljubav dok se oko vas u desetak kola odigrava isti scenario – izbjegavajte seks u kolima.