Život i zdravlje

Zašto muškarci raskidaju vezu iako su zaljubljeni

30/07/2015

Sigurno ste se nekad pitali zašto bi momak ostavio devojku koja mu se dopada i u koju je zaljubljen.
Odgovor je jednostavan: Iz dosta razloga! Muškarci su mnogo racionalnija bića nego što mislimo i više razmišljaju glavom nego srcem. Tako da rečenica: “Nije do tebe, do mene je”, u njihovom slučaju ne mora da bude laž.

Pročitajte 5 razloga zašto će momci prekinuti vezu sa djevojkom koja im se zaista dopada:

Seks nije sjajan

Nije rijedak slučaj da se dvije osobe odlično razumiju, imaju sjajnu komunikaciju i kvalitetno provedeno vrijeme. A seks? Uprkos sjajnom psihičkom slaganju dešava se da na prvi pogled kompatibilni par u spavaćoj sobi je zapravo velika nula.

Ponekad je samo to utisak jedne strane i bez obzira na sjajno slaganje van kreveta, ipak je bitno i ono što se dešava između čaršafa.

On želi da spava sa drugim osobama

Bez obzira na sjajan seks, muškarci nekad žele i više i bolje! I drugačije! Jedna studija je pokušala ovu potrebu da objasni muškom prirodom i da njima nije u krvi vjernost.

Ne sviđate se njegovim prijateljima

Nisu svi momci isti i nije svima presudno mišljenje najboljih drugova. Međutim, moramo da naglasimo na momke kojima će rečenica: “Brate, možeš ti to mnogo bolje” biti zapovijest da potraže nešto što je njihovim drugoma bolje.

Njegova majka vas ne voli

Ne treba više objašnjavati. Ukoliko je mamin sin, a mama se miješa u njegov život, budite sretne što vas je ostavio. Mišljenje roditelja i bliskih ljudi jeste važno, ali nikada ne treba biti presudno.

Ne može da izdrži da ste dugo razdvojeni

Ovo je jedan od najtužnijih razloga zašto se neki par rastaje. Veza na daljinu nije nimalo lak korak i par mora da bude dobro pripremljen i sa jakom željom i planom viđanja kako bi uspjeli. Ukoliko on odlazi na drugi kraj svijeta i nije siguran kada će se vratiti, najiskreniji način jeste raskid. Ako je daljina samo problem možda postoji i rješenje da se jednog dana ponovo spojite.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.