Zašto vas bivši želi nazad nakon prekida?

zena-muskarac

1. Najslađe je zabranjeno voće

Svi se često nađemo u situaciji kada pomislimo: “Moram to imati!” Problem se javlja kada to nešto ne možemo vratiti. Kada smo bili djeca, zavidjeli smo djeci koja su imala bolje igračke i željeli smo ih baš zato što ih nismo mogli imati. Isto je i s muškarcima nakon prekida kada shvate da vas više ne mogu imati – oni jednostavno ne vole taj osjećaj. Tada im najčešće javlja ideja da mogu sve popraviti. Budite sigurne da se u njegovom životu nije promijenilo ništa drastično, već je riječ o najobičnijem impulsu.

2. Privuklo ga je koliko vam je dobro bez njega

Muškarci obično smatraju da ni jedna žena ne može tako lako krenuti i nastaviti dalje. Kada primijete da je malo kasno za pomirenje, obavezno se javljaju. Pogotovo nakon što ga izbrišete s društvenih mreža, muškarac se osjeća zapostavljeno i zaboravljeno jer više ne čini dio vašeg života – pa ni na internetu. Tada obično shvaćaju da život ide dalje i da su imali svoju priliku.

3. Nova ljubav ipak nije ispala kao što je zamišljao

Kako vrijeme prolazi, muškarci shvaćaju da druga osoba koju su izabrali nakon vas nije ono što su zamišljali. Nakon ljubavnog zanosa, koji obično kratko traje, oni bolje vide realnost. Kada se probude, počinju vas zvati, ispričavati se i tražiti novu priliku. S druge strane, sve žene u tom trenutku osjećaju bijes jer ih je bivši partner pokušao zamijeniti drugom. Naravno, on više ne zaslužuje vaš trud, energiju i vrijeme.

4. Boli ga što vam više nije najvažniji

Kada počnu špijunirati i istraživati sve na vašim profilima na društvenim mrežama i kada shvate da uživate u životu, oni žele poremetiti vašu sreću i zadovoljstvo. Oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ste sada otvorene za nove mogućnosti i poznanstva – i da ih neko može potencijalno zamijeniti. Obično sve žene nakon prekida uspijevaju bolje vidjeti realnu situaciju u vezi i shvaćaju da su zaslužile nešto puno bolje, odnosno muškarca koji će ih usrećivati i koji će cijeniti svu posebnost koju ona posjeduje. Što prije žena to shvati, bivši više nije u centru pažnje. To znači da je skinut s trona. Znajući to, on se želi vratiti po svoje.