Život i zdravlje

direktna i sigurna komunikacija

Zatražite mišljenje ili savjet ljekara besplatno i anonimno na portalu Prvozdravlje.com

29/10/2020

Zahvaljujući ovom alatu, sada i iz udobnosti vašeg doma možete dobiti mišljenje ljekara.  Prijava korisnika i postavljanje upita potpuno je besplatno i anonimno

Portal prvozdravlje.com od sada svojim posjetiocima nudi jedinstvenu mogućnost direktne, besplatne i anonimne komunikacije sa specijalistima iz različitih oblasti medicine i farmacije.

U sklopu e-ordinacije na portalu prvozdravlje.com svaki posjetilac ima mogućnost tražiti savjet ili stručno mišljenje u vezi sa nekom već dijagnosticiranom bolešću ili poteškoćama koje osjeća.

Zahvaljujući ovom alatu, sada i iz udobnosti vašeg doma možete dobiti mišljenje ljekara.  Prijava korisnika i postavljanje upita potpuno je besplatno i anonimno.

Odgovore na postavljena pitanja možete očekivati u roku do 72 sata.

Odgovore na vaša pitanja daju vrhunski stručnjaci iz oblasti medicine i farmacije na koje se pitanje odnosi.

Važno je naglasiti da je transfer informacija i podataka koje odlučite podijeliti potpuno siguran, a svi vaši podaci ostaju tajni.

Ukoliko tražite mišljenje ili savjet stručnjaka, posjetite e-ordinaciju na portalu prvozdravlje.com.

Portal prvozdravlje.com razvijen je u sklopu istoimene korporativne kampanje kompanije Bosnalijek, a e-ordinacija zamišljena je kao spona između zdravstvenih radnika različitih specijalizacija i korisnika, odnosno pacijenata, kojima je njihov savjet potreban.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.