Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog implantata ostala bez bradavica: Uništen je najvažniji dio mog tijela

patricia4444

Najvažniji dio mog tijela je uništen. Naučila sam da treba cijeniti male nedostatke. Želim natrag svoje pomalo spuštene grudi – zavapila je njemačka reality zvijezda Patricia Blanco (47).

Starleta je u decembru željela podići i učvrstiti grudi no zbog komplikacija prilikom operacije, ostala je bez bradavica.

Njemački hirurg joj je zbog stavljanja implantata ‘pomicao’ bradavice, ali je ignorirao znakove komplikacija te je nastavio s operacijom.

Patricia je zatim otišla drugom hirurgu u Düsseldorf koji joj je savjetovao da se hitno podvrgne novoj operaciji jer su joj bradavice, kako je rekao, odumrle zbog nedovoljne prokrvljenosti.

– Samo sam htjela vratiti ženstvenost, a sada umjesto bradavica imam rupe. Ljekari mi tvrde da više nikada neću imati osjet u bradavicama niti ću moći dojiti – rekla je Patricia, u Njemačkoj najpoznatija kao kći pjevača šlagera Roberta Blanca (81).

Sloj mrtve kože starleti su odstranili, a bradavice će joj ‘rekonstruirati’ tkivom njenih stidnih usana – piše njemački Bild.

Cijeli, kako tvrdi, mučni proces, prolazila je pred TV kamerama emisije njemačkog kanala Pro Sieben.

https://www.youtube.com/watch?v=W_72JjHKHDY