Zbog tajanstvenog virusa čovjek ostao bez kompletnog lica

vijetnamac-virus123

Ljekari priznaju da su potpuno zatečeni tajanstvenim virusom koji izjeda meso, a zbog kojeg je čovjek iz Vijetnama ostao bez lica i trpi nevjerovatne bolove.

Huynh Van Dat već 11 godina živi s bolešću koja je polako napredovala i zbog koje je sada vezan za krevet jer ljekari nisu uspjeli dijagnosticirati virus.

U uznemirujućem videu snimljen je u ranijem stadiju bolesti, nakon što je virus pojeo njegovo uho i ostavio ogromnu ranu na njegovoj glavi.

51-godišnjak više ne može jesti niti govoriti, no još uvijek je pri svijesti.

vijetnamac virus1

Njegova supruga kaže da je sve počelo još 2004., a prvi simptomi su bila česta krvarenja iz nosa, tri do četiri puta dnevno. Nakon toga su mu oči počele neprestano suziti.

Otišao je kod ljekara, koji su mu operisali nos zbog devijacije septuma. Tada nije znao da ga je virus izjedao iznutra. Godinu dana kasnije, svaki put kada bi pio vodu, ulazila mu je u nos zbog rupe koja mu se otvorila na nepcu.

vijetnamac-virus4444

Doktori su obavili još jednu operaciju koja nije pomogla, a kada je neko konačno primijetio da ga izjeda nepoznati virus ili parazit, došlo je samo do dodatne zbunjenosti jer još uvijek niko ne zna šta mu je, osim da je u agoniji.

Uznemirujući video bolesti u ranijem stadiju:

https://www.youtube.com/watch?v=w5my1xeAsbo