Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gwyneth Montenegro

Žena koja je spavala s 10.000 muškaraca: Varaju iz dva razloga

zena gwineth

Između ostalog, za Daily Mail, otkrila je da postoji razlog zbog kojeg muškarci najčešće varaju, a oni nije samo potreba za seksom

Bivša eskort dama Gwyneth Montenegro postala je poznata javnosti nakon što je objavila da se poseksala s deset hiljada muškaraca, te je odlučila podijeliti dio svog bogatog iskustva.

Između ostalog, za Daily Mail, otkrila je da postoji razlog zbog kojeg muškarci najčešće varaju, a oni nije samo potreba za seksom.

“Uvijek postoji psihološka motivacija za prevaru. Muškarcima nije uvijek samo stalo do onoga što žene imaju među nogama, iako to mnogi misle. Postoje razni razlozi zbog kojih počnu varati, ali najčešće je zato da se osjete poželjnima. Slični su ženama, i oni imaju osjećaje. Traže bliskost i povezanost”, ispričala je Gwyneth.

Dodala je kako mnogi od njih to rade kako bi se osjetili muževnima.

“Ne varaju zato što mogu ili zato što im je stalo samo do seksa. Muškarci se žele osjećati muževnima, prestrave se kad misle da su izgubili spolnu moć. Nije samo stvar u seksu, 99 posto mojih klijenata željelo je intimnost. Željeli su me seksualno zadovoljiti, to je za njih bila potvrda muškosti”, zaključila je.