Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žena koja je u saobraćajnoj izgubila sina i supruga, objavila fotografije nesreće

Destiny Mantia 1

Destiny Mantia tog je dana izgubila sve. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći izgubila je supruga i sina, za koje je živjela svim svojim srcem. Na godišnjicu njihove pogiblje, objavila je porodičnu fotografiju, ali i slupani automobil, kao i grob u kojemu sada počivaju njen godinu dana star sin Parker i voljeni suprug Corey.

Svojim postom cijelom je svijetu željela poručiti koje su posljedice kada neko pijan sjedne za volan. Nesreću nije skrivio njen suprug, niti je maleni dječak poginuo jer nije bio propisno vezan u sjedalici. Kriv je vozač koji se u njih sudario, jer je bio potpuno pijan.

Destiny Mantia 2

“Prije tačno godinu dana, bio je to dan kao svaki drugi. Cory Mantia se probudio i spremao na posao. Parker i ja smo se ostali igrati kod kuće. Poslije se vratio krući i igrao sa našom slatkom malom bebicom. Spremali smo se obaviti još jedan zadatak, jer je našoj porodici trebao svaki cent da preživimo. Niti slutili nismo kako će se, za samo nekoliko minuta, sve promijeniti”, napisala je ispod fotografije Destiny.

Destiny Mantia 3

“Na mog predivnog muža, koji je vozio, mojeg predivnog sina, koji je u sjedalici na stražnjem mjestu u autu gledao crtiće i na mene, naletio je automobil kojim je upravljala pijana vozačica. Taj trenutak, minuta, sat i datum zauvijek će ostati urezani u moje srce.

”Sebičan postupak ove osobe, koja je smatrala kako je uredu voziti neodgovorno, razlog je zašto je moj slatki, tek 15 mjeseci star sin, poginuo zavezan na stražnjem sjedalu automobila.”

Destiny Mantia 5

“Ona je uzrokovala i da moj suprug i ja završimo na jedinici intenzivnog liječenja, gdje je moj suprug, 24 sata kasnije, izgubio bitku za život.”

“Ona je razlog zašto je uništena cijela jedna porodica i zbog čega su djelatnici hitne trebali psihološku pomoć”, napisala je Destiny u portesnom postu.

“Sebična odluka da pije i potom vozi od mene je učinila udovicom u 21. godini. Uzrokovala je brojne noćne more, kada sam gledala izvještaje sa autopsije tijela mog djeteta i supruga. Svi su moji snovi o našem zajedničkom životu uništeni, a ja sam iskusila razinu boli za koju nisam znala da postoji”, otvoreno je o gubitku govorila mlada žena, koja je objavila čak i fotografije groba u kojem počivaju njeni najmiliji.

Destiny Mantia 4

“Destiny, mama i nečija supruga više ne postoji. I ona je umrla. Od tada nastojim pronaći neku novu sebe, a molitve i podrška porodice i prijatelja malo pomažu”, opisuje svoje osjećaje.

“Sve se to moglo spriječiti da je neko, prijatelji, poznanici, ljudi u kafiću, spriječio tu ženu da pijana sjeda za volan. I vi možete spasiti nečiji život! Nemojte dozvoliti svojim prijateljima, poznanicima i rođacima da piju i voze.”

“Stanite uz mene! Nemojte piti i voziti. Jedan izgubljen život, je jedan izgubljeni život previše!”, opomenula je Destiny.