studija pokazala

Žene priznale: Ovakav tip muškaraca nas najviše privlači

ljubav

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocjeni koliko im se dopadaju

Istraživanje američkih naučnika je otkrilo da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački djeluju, jer ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocjeni koliko im se dopadaju.

Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je riječ o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Poslije ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su djelovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promijenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.