Život i zdravlje

horoskop

Žene rođene u ovom najmisterioznijem znaku je najlakše zavoljeti

10/02/2020

Nekonvencionalne, neortodoksne i sklone prigrliti boemski način života s posebnom grupom prijatelja, žene Vodenjaci uzrok su mnogih patnji

Vodenjak je najmisteriozniji horoskopski znak, a ljubav žene rođene u ovom znaku je istinska i jedinstvena, piše Your tango.

Nekonvencionalne, neortodoksne i sklone prigrliti boemski način života s posebnom grupom prijatelja, žene Vodenjaci uzrok su mnogih patnji.

One su društvene, inteligentne i prijateljski raspoložene, a uz to uživaju u lijepim stvarima u životu, kao što je umjetnost.

Kada su u vezi, partnera stavljaju na prvo mjesto i uvijek su prema njemu iskrene. Sjajne su i u čuvanju tuđih tajni i svako ko im je blizak može računati na njihovo povjerenje, ali i pomoć. Vodenjaci će učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu svojim prijateljima i porodici.

Također, s njima nije teško pričati i uvijek im možete otvoreno uputiti kritiku. Vodenjaci vole izazove i ne žele nekoga ko će im govoriti samo ono šta žele čuti.

Njihovi partneri ne moraju strahovati ni od toga da će ih pokušati pretvoriti u nešto što nisu. Ako im se netko ne svidi onakav kakav je, žene Vodenjaci se oko takve osobe neće ni truditi.

Jesmo li išta zaboravili? Nije naodmet spomenuti i da su žene Vodenjaci najčešće izuzetno razigrane i simpatične, čak i ako pokušavaju to sakriti.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.